自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好靚呀

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

寶石宮

2019新春慶豚圓 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

想去睇

子爵府

其實糸福射光

momososo    發表於 19-3-22 06:03
momososo    發表於 19-3-22 06:03

大宅

勁到有啲驚

男爵府

2019新春慶豚圓

好靚

彩鑽殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

壯觀

子爵府

2019新春慶豚圓

嘩,好靚!

子爵府

神龍出現,快D許個願先~

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

壯觀

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

極光影相出黎好壯觀好鮮亮,真正現場睇就係一大片濃煙,霧咁。以前見人哋d相以為肉眼見到都係咁嘅色,其實原來唔係,要影相先有咁嘅顏色。

子爵府

2019新春慶豚圓

有機會真係要現場睇,壯觀

別墅

回覆樓主:

實物唔係咁架,影相長時間曝光先有咁綠色,我去嗰日極光大爆發,極光不停跳舞,肉眼睇都只係得微微淺綠色,其他時間主要得一堆煙,不過影相出嚟就真係好靚

男爵府

太平公主 發表於 19-3-11 21:00
實物唔係咁架,影相長時間曝光先有咁綠色,我去嗰日極光大爆發,極光不停跳舞,肉眼睇都只係得微微淺綠色, ...

要專業相機才影到?手機可以嗎?

水晶宮

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

好靚

別墅

littleyoyo 發表於 19-3-11 21:09
要專業相機才影到?手機可以嗎?

我用電話完全影唔到,要一片漆黑嘅環境,相機長時間曝光,先可以影到咁綠色咁靚,而且當時零下18 度,我電話用左一陣已經由7x% 跌到冇晒電想再試下都唔得

首頁
23456...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊