自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

係實惠買左sofa,但有問題,所以致電客服,尋日我老公打熱線一直無人聽,今日我黎打,電話接通後,客服話check到我尋日已經打過俾佢地而且已經同我講過14個工作日內會有師傅上門,我重複一句你確定係我電話?客服好肯定話係呀,尋日都同你講過啦!我話尋日係我先生打,唔係我,而且我先生根本無接通過客服,點解客服好似可以亂甘講野?
當時我趕住落車,如果唔係!!!

我買完都知自己中伏,再次提提大家

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

無中生有

男爵府

BLACK LIST 實惠

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

侯爵府

gouramike 發表於 19-3-5 13:13
係實惠買左sofa,但有問題,所以致電客服,尋日我老公打熱線一直無人聽,今日我黎打,電話接通後,客服話ch ...

同實惠訂傢俬就如發了一場惡夢。客服是廢的,永不再用。

^^有緣能相聚,岩傾講兩句,岩笑揞住嘴,生活多樂趣^^

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

大宅

ma1860 發表於 19-3-5 13:48
同實惠訂傢俬就如發了一場惡夢。客服是廢的,永不再用。

珍珠宮

我上個禮拜日買咗張枱,約咗上星期五1700至2100收貨,佢可以中午十二點打黎話而家送,話夜晚安排唔到,咁都得?我請哂下晝假同我講送唔到,激到我,張枱到今日都未收到

Jonsonbb    發表於 19-3-6 12:02
日月水火    發表於 19-3-5 18:52

子爵府

係實惠買左sofa,但有問題,所以致電客服,尋日我老公打熱線一直無人聽,今日我黎打,電話接通後,客服話ch ...

又係呢間

大宅

Rubik 發表於 19-3-5 14:28
我上個禮拜日買咗張枱,約咗上星期五1700至2100收貨,佢可以中午十二點打黎話而家送,話夜晚安排唔到,咁都 ...

呢間真係買過一次都知衰了

水晶宮

回覆樓主:

我有朋友以前在內部寫字樓做account, 都話班客服係廢的, 叫我唔好幫襯

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

係實惠買過澳美斯床褥,無問題,可能唔係佢地送貨,同埋床褥簡單d,好少有問題,我都有改送貨時間,不過唔係打電話,係親身問,幾分鐘就搞好

大宅

oceandeepsea 發表於 19-3-5 14:51
係實惠買過澳美斯床褥,無問題,可能唔係佢地送貨,同埋床褥簡單d,好少有問題,我都有改送貨時間,不過唔 ...

錯喇!上次我喺佢到買澳美斯床褥出事

子爵府

個客戶服務中心好似冇人駕駛咁架!你打到有人聽已經好彩,大部分時間係空置的。唔知佢點生存到!
I support autism acceptance!

大宅

Jolly 發表於 19-3-5 15:07
個客戶服務中心好似冇人駕駛咁架!你打到有人聽已經好彩,大部分時間係空置的。唔知佢點生存到!
...

間野仲可以開甘多分店呢樣先好野

男爵府

我之前都中過伏,佢所謂叫師傅上嚟幫你睇就係搵返幫你切張梳化個師傅囉,佢實話冇事㗎

日月水火    發表於 19-3-5 18:54

大宅

wai1115 發表於 19-3-5 15:19
我之前都中過伏,佢所謂叫師傅上嚟幫你睇就係搵返幫你切張梳化個師傅囉,佢實話冇事㗎
...

jm你甘講,我唔知點算…

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

twcvivian 發表於 19-3-5 15:02
錯喇!上次我喺佢到買澳美斯床褥出事

有咩事,送錯貨?我係話送保護套,但無貨,張單寫住,幾星期後,用SF送番黎,不過收左廿蚊

子爵府

gouramike 發表於 19-3-5 15:09
間野仲可以開甘多分店呢樣先好野

店員幾好架!我在外國,打去分店問野,好好幫手!可惜客服係零分。
I support autism acceptance!

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

實惠買前....咁既表情>>>>  賣後有事搵客服>>>咁樣所以我唔會去實惠訂家俬

首頁

尾頁

跳至