懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

話說現在5個月,個胸大左好多(本身都唔係細)肚仔反爾無大咁多。然後有個師奶同事非常關注我,特登同我講你身形已經變左喔。我唔明D人點解要刺激孕婦,自己都經歷過啦。係唔抵得我陀得好定係嫉妒我胸大。BTW,佢已經46歲,肥到真係變形。

子爵府

kt530 發表於 19-3-5 20:15
話說現在5個月,個胸大左好多(本身都唔係細)肚仔反爾無大咁多。然後有個師奶同事非常關注我,特登同我講 ...

佢既然肥咁個胸都應該唔細…無謂人ge說話唔好在意,孕期身形變好正常囉

珍珠宮

懷孕嘅時候身材變肥好正常,唔使理佢地

大宅

佢之經46,應該唔會妒忌你,看來你想多了,可能只是冇野搵野講下啫

大宅

話說現在5個月,個胸大左好多(本身都唔係細)肚仔反爾無大咁多。然後有個師奶同事非常關注我,特登同我講 ...

咁……佢都係講事實啫,就咁睇又唔覺得佢特登刺激你
唔好咁在意,懷孕的身形變化正常不過,另一角度睇,同事都係關心你啫(總好過我舊同事,我3X wk時仲特登留幾箱貨俾我搬丫)

翡翠宮

BB防敏心得分享勳章

唔洗理人哋點講,自己心情放輕鬆就OK,

大宅

回覆樓主:

有左實會肥少少架啦,唔駛太在意

複式洋房

hontari 發表於 19-3-6 00:04
咁……佢都係講事實啫,就咁睇又唔覺得佢特登刺激你
唔好咁在意,懷孕的身形變化正常不過,另一角度睇,同 ...

咁這些同事又真係好賤格咯

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

希望大家都可以慢慢咁瘦番落去

複式洋房

我要做媽媽 發表於 19-3-6 19:19
希望大家都可以慢慢咁瘦番落去

所以最近考慮要唔要 Join pure yoga,有孕婦plan 話可以臨生停止一年(最長),只好繼續用一樣的價錢做普通瑜珈。但好擔心生左之後,並沒有時間去,以及沒有Book唔到位呀。糾結中。。

價錢800/月,懷孕期間all club
生左就得一個club
簽一年

大宅

我有咗之後,不斷有人同我講有左會肥好多,7個月之後會肥腫難分,以前嘅鞋都著唔落。到我宜家35w都仲著緊以前嘅鞋,面同手都冇點肥,係小腿行/企得多會腫。
我發覺有左之後真係唔好理其他人講咩,個個人都唔一樣嘅~ 加油呀!

複式洋房

siutongg 發表於 19-3-6 23:17
我有咗之後,不斷有人同我講有左會肥好多,7個月之後會肥腫難分,以前嘅鞋都著唔落。到我宜家35w都仲著緊以 ...

係呀,我明D人可能關心你,提醒你,但俾好大壓力孕婦ga其實
大家一齊加油!

男爵府

懷孕胸大好正常啊 有乜好關注

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

回覆 kt530 的帖子

我自己就覺得,真係三分煉七分食。飲食注意下真係唔會太肥架。我真係好嬾郁...

首頁

尾頁

跳至