在職全職

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

bylobb 發表於 19-3-6 09:40
原來佢係成村人去, 咁就跟團穩陣D

咁又唔同,免被攻擊,唔好自己搞

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

joannelai930 發表於 19-3-6 10:36
唔識講都可以寫,搭地鐵都易
溝通到但有D 位係要其他交通工具, 例如我未去過嘅9份

水晶宮

畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 19-3-6 10:35
正喎有啲乜嘢特別節目呀

無呀,攤抖下咋,老公得22/3果個weekend off

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 19-3-6 10:34
早晨多,我早少少開費事今日傾傾吓斷開兩截嘛
美娘娘早, 明白,不過我就貪方便quote返個D圖片行程囉~

其實我見兩個團景點行程安排都OK架~

水晶宮

畀面勳章

htts 發表於 19-3-6 10:42
溝通到但有D 位係要其他交通工具, 例如我未去過嘅9份

9份好易去咋,早幾年我同老公第一次去台北都係自由行,上網做定功課,完全無難度

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

靚豬豬 發表於 19-3-6 11:04
無呀,攤抖下咋,老公得22/3果個weekend off

抖下都好,可以上網煲下劇

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

靚豬豬 發表於 19-3-6 11:06
9份好易去咋,早幾年我同老公第一次去台北都係自由行,上網做定功課,完全無難度
...
我無去過呀, 想去9份和野柳嘅。 我去過9份隔離個10份

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多利是 發表於 19-3-6 11:06
美娘娘早, 明白,不過我就貪方便quote返個D圖片行程囉~

其實我見兩個團景點行程安排都OK架~

我仲考慮挭,因為除左團費,仲有小費同幾餐自費及大約200歐自費節目,再X4噃,所以要考慮清楚

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

htts 發表於 19-3-6 09:20
你好叻, 我無機會去EUROPE, 如有, 我一定唔敢自由行

你ink 門咁勁都話唔敢

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

yanyan-mummy 發表於 19-3-6 11:09
我仲考慮挭,因為除左團費,仲有小費同幾餐自費及大約200歐自費節目,再X4噃,所以要考慮清楚
...

我比較喜歡昨晚第一個行程多啲

彩鑽殿

...

巧貴呀,我地都係換1600歐乍啵,要自費800歐巧貴呢

水晶宮

...
200歐自費節目? 咩節目來架? 一定要join既? 印像中我成個行程要比既自費無乜架噃

寶石宮

pomanlife 發表於 19-3-6 11:09
你ink 門咁勁都話唔敢
我INK文好一般乍, 好多時聽唔掂, 唔識講. 同埋果邊係咪UP法文, 德文, 意文架? 我鬼識講咩 去到咁遠, 又溝通唔到, 我會好驚架

寶石宮

...
200 EURO? 係咪去名勝? 定食大餐呀?

水晶宮

pomanlife 發表於 19-3-6 11:10
印像中我都比較喜歡第一個行程~

雲母殿

pomanlife 發表於 19-3-6 11:10

即係美麗華,我都想揀平果個,不過怕間旅行社有伏

雲母殿

pomanlife 發表於 19-3-6 11:12

你只去一個地方嘛,我好似去4定6國架,景點一定多好多嘛

寶石宮

pomanlife 發表於 19-3-6 11:12
1600EURO 食, 玩, 交通, 買野? 幾多人? 幾多日?

雲母殿

多利是 發表於 19-3-6 11:14
200歐自費節目? 咩節目來架? 一定要join既? 印像中我成個行程要比既自費無乜架噃
...

又吾一定要全部join ge,我見都係20-30/歐個,睇行程2-3個自費,有冇另加就吾知了

雲母殿

htts 發表於 19-3-6 11:15
200 EURO? 係咪去名勝? 定食大餐呀?

我未硏究行程呀,我估係去哂大約數瓜

首頁

尾頁

跳至