在職全職

跳至
[全職媽媽] 開心傾~~ part 136  

首頁

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 19-3-6 11:40
土耳其你係咪之前去過呀? 定突尼西亞?

土耳其2x年前去過,之前去過轉機乍冇出過去

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 19-3-6 11:42
用去土XX, EGX 都OK, 佢地其一皇牌, 當然我唔知佢咩價.

其他地方, 可睇下其他AGENCIES, 有無啱你日子出 ...

如果土耳其就egl 有一團啱時間啱價錢

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 19-3-6 11:38
我早幾年去西歐join 康泰,佢差唔多餐餐都帶我地去唐人街食中餐,其實去到嗰度我反而想食西餐㗎
...
我去過一次E EUROPE, 就係跟佢

雲母殿

htts 發表於 19-3-6 11:43
我去過一次E EUROPE, 就係跟佢

果次去西歐跟康泰你記唔記得佢呃我錢呀

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 19-3-6 11:38
我早幾年去西歐join 康泰,佢差唔多餐餐都帶我地去唐人街食中餐,其實去到嗰度我反而想食西餐㗎
...
因為旅行社會拎到D好平既中菜團餐價錢囉,但個邊中菜館做散客做返正價食既野可能唔同係唔平架;即係volumetic discount比旅行社咁囉

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 19-3-6 11:43
如果土耳其就egl 有一團啱時間啱價錢
可以比較埋其他囤, 再考慮下啦

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 19-3-6 11:44
果次去西歐跟康泰你記唔記得佢呃我錢呀
我果次都唔好得你幾多, 我係LONDON轉機時, 已打定投訴信

雲母殿

多利是 發表於 19-3-6 11:45
因為旅行社會拎到D好平既中菜團餐價錢囉,但個邊中菜館做散客做返正價食既野可能唔同係唔平架;即係volumetic ...

喺香港日日都食中餐啦,出到去歐洲梗係想食西餐架,點知佢又餐餐都中菜,可能怕啲人食唔慣啦

雲母殿

htts 發表於 19-3-6 11:45
可以比較埋其他囤, 再考慮下啦

有個巴爾幹九天嘅,不過我睇過行程其實都幾悶下

雲母殿

htts 發表於 19-3-6 11:46
我果次都唔好得你幾多, 我係LONDON轉機時, 已打定投訴信

嗰時我預早報名,但係佢之後減價喎,大拿拿冇左幾千蚊啊

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 19-3-6 11:42
土耳其2x年前去過,之前去過轉機乍冇出過去
我未去過呀, 應該靚嘅地方

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好想快D退休

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 19-3-6 11:47
有個巴爾幹九天嘅,不過我睇過行程其實都幾悶下
即係大概6-7日行程, 係咪好多橙紅色瓦頂屋, 對住海果個地方呀? 好靚

雲母殿

bylobb 發表於 19-3-6 11:52
好想快D退休

乖啦d老cfood吾好理佢

雲母殿

htts 發表於 19-3-6 11:52
我未去過呀, 應該靚嘅地方

靚架,不過我連續幾年都係去地中海國家,所以想食下豬肉姐

雲母殿

htts 發表於 19-3-6 11:53
即係大概6-7日行程, 係咪好多橙紅色瓦頂屋, 對住海果個地方呀? 好靚

我唔知啊,我都係未去過㗎,其實好多地方我都未去過,例如以色列高加索都好想去

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 19-3-6 11:48
嗰時我預早報名,但係佢之後減價喎,大拿拿冇左幾千蚊啊
E, 我當時都早D, 但之後佢CALLED我俾返2K我架, 話囤費平左. 我果次投訴係為個GUIDE嘅過份行為, 點知我返來後, AGENCY真係CALLED我, 話好多人反應個GUIDE嘅問題, 問我有無遇到

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 19-3-6 11:54
靚架,不過我連續幾年都係去地中海國家,所以想食下豬肉姐
無得食架?

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 19-3-6 11:34
美麗華都列咗唔少出嚟喎,不過當然唔會全部去晒啦
立過,我未去過個D地方我見參觀museum多,呢個就睇自己興趣join 5 join啦~

佢係未好多自由時間架? 我見去Hallstat,salzberg,等有D景點睇(無入場費順睇風景)2-3個鐘都收幾拾歐既? 初步睇,維也納澳地利既自費,係去Hallstat 3hrs 值得去睇,但要比幾廿歐車費噃;salzberg仙樂飄飄處處聞包餐食同遊覽收百幾歐我覺得唔值,布拉格坐船遊湖幾廿歐就個人喜好,我地都無坐; 布拉格溫泉OK既,但得2hrs仲要比幾廿歐又唔係咁化算

寶石宮

黃雨呀, 呢頭好黑

首頁

尾頁

跳至