自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

牛子 發表於 19-3-8 14:36
我地就食花生, 有班人就食話梅

唔知點解,睇你講完真係大笑~
都未開戰已經有花邊!

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

ddkaka 發表於 19-3-8 13:52
仲要華為請咗7個全美最有名氣律師,先赢免費宣傳

跟住食花生等戲睇,睇下结果係美國政府輸,定係班美國超 ...
有錢就可以任性, 食定花生等睇戲, 拍爛手掌

伯爵府

牛子 發表於 19-3-8 14:33
佢有同伴呀, 袋鼠國同大麻國

大麻國

珍珠宮

瑪瑙宮

好!

禁止訪問

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

牛子 發表於 19-3-8 16:47
梗係啦, 有某部份人心目中, 老美姦淫擄掠都係公平正義, 同一件事中國做就唔得, 美國做就大條道理, 兒家佢 ...

某程度都啱架!
南韓食狗肉都無人講,中國食就……
我利申,我反對食狗肉。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

美國仲係大國,要告得入根本無可能,但大家就可以睇場「賊喊捉賊」的戲子,睇下侵侵點樣今天的我打倒昨天的的無賴行為,雖然告唔入但都支持中國要擺出強國姿態,唔好一面捱打。

子爵府

mickeyeva 發表於 19-3-7 12:04
贊成

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20190307/mobile/bkn-20190307100531287-0307_00952_ ...

中國人學嘢呀!教你告國家

男爵府

回覆樓主:

告唔告得入,要視乎個官什麼政治取向,民主黨抑或共和黨,結果會唔同

公爵府

hashtag影視迷勳章

支持

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

明知告唔入, 但呢種姿態要擺, 高明

大宅

牛子 發表於 19-3-8 14:36
我地就食花生, 有班人就食話梅

個班應該已經胃酸頂到上心口啦, 仲食乜春話梅

伯爵府

支持中國丶支持華為!一

首頁

尾頁

跳至