自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

別墅

kingkingmui 發表於 19-3-8 11:18
全單只是$21x
圖中所有野都係近期至抵價。芝士杯麵係送的。

我就買咗奇即爽洗潔精買一送一,抵呀!

wcpcelia    發表於 19-3-12 10:27

珍珠宮

BK Milk勳章

我都買左火腿同魚蛋,
杯麵送哂

大宅

回覆樓主:

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

星期五晚買了四海白魚蛋2包,炸魚蛋2包和魚片2包
今日再買鮮露筍2紮,金妹火腿2包和灣仔碼頭黑松露水餃2包

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

mickeyeva 發表於 19-3-10 19:45
星期五晚買了四海白魚蛋2包,炸魚蛋2包和魚片2包
今日再買鮮露筍2紮,金妹火腿2包和灣仔碼頭黑 ...

請問今日仲有沒有呀?miss左

大宅

占妹 發表於 19-3-12 09:58

昨日仲有魚蛋買一送一,其他就唔知

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

eatmonmon 發表於 19-3-12 10:03
昨日仲有魚蛋買一送一,其他就唔知

謝謝 去望望先

大宅

占妹 發表於 19-3-12 09:58

剛才去完,仲有呀~魚蛋,火腿,鷹粟粉都係買一送一

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

去睇下先,thx
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

禁止發言

wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

侯爵府

milk2008hk 發表於 19-3-12 19:07
今日仲有呀,我下午買完

謝謝各位

大宅

回覆樓主:

請問今日仲有無

禁止訪問

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

ww1003 發表於 19-3-13 12:16
請問今日仲有無

有,買了魚旦同火腿

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

今日仲有!! 如果仲有貨!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我見寫住做到3月14日, 仲有一日,未買快 D 去買喇

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

買一送一, 買咗特記洗碗手套, 火腿!

首頁

尾頁

跳至