想生BB

跳至

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

今日第10日了,仲有少量血,想問是否有問題呢?

複式洋房

回覆樓主:

我個case就流到第7日就冇流,你有冇醫院覆診期? 要照下排清未

複式洋房

2019勳章

wastewater 發表於 19-3-8 16:18
今日第10日了,仲有少量血,想問是否有問題呢?

你有冇期間食多咗補品或者突然郁多咗?
我都流咗11日左右

男爵府

HappyBlueberrie 發表於 19-3-8 20:00
我個case就流到第7日就冇流,你有冇醫院覆診期? 要照下排清未

我16號覆診,今朝又停左冇流了。希望唔好再流啦⋯⋯

堅持到底, 就是勝利!

男爵府

Icelychee 發表於 19-3-9 01:02
你有冇期間食多咗補品或者突然郁多咗?
我都流咗11日左右

我食完藥第二日已睇中醫,中間佢可能開左藥俾我排清D,唔知會唔會因為咁所以流得特別耐
堅持到底, 就是勝利!

複式洋房

wastewater 發表於 19-3-9 09:35
我16號覆診,今朝又停左冇流了。希望唔好再流啦⋯⋯

最緊要係排乾淨,醫院姑娘有叫我唔好食補品,木耳呢d行氣活血嘅野,所以我果時唔敢睇中醫,我之後照左3次超聲波確認排清晒先開始睇中醫,我知叫你唔好擔心都係多餘,但而家情況都要等你16號覆診先知,如果血唔多,就真係唔洗太擔心架,樓主加油

複式洋房

我想問,我都係藥流咁今日第四天,其實會流幾耐嫁?流量唔係太多好似平時黎經期第三至四日咁,如果完了流清啦,咁係咪從新大幾28-32日就會黎經期,對嗎?

男爵府

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
Rainbow1469 發表於 19-3-16 14:48
我想問,我都係藥流咁今日第四天,其實會流幾耐嫁?流量唔係太多好似平時黎經期第三至四日咁,如果完了流清 ...

我留左12日到
堅持到底, 就是勝利!

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊