家庭理財

跳至

首頁

尾頁

大宅

我用中銀網上銀行,登記inmotion個ac,set咗每日limit 10萬,即時轉數,手機即時收到中信confirm msg,跟手做埋3.8定期.
全程方便快捷,係開inmotion ac時玩咗一陣

公爵府

mytsoi 發表於 19-3-21 15:34
我用中銀網上銀行,登記inmotion個ac,set咗每日limit 10萬,即時轉數,手機即時收到中信confirm msg,跟手做埋3 ...
係普通轉帳定FPS? 請教路, tks!!

大宅

Tobbyy 發表於 19-3-21 18:16
係普通轉帳定FPS? 請教路, tks!!

普通第3者轉帳,我用中銀要保安編碼setup, daily limit好似可以set到去100萬

公爵府

mytsoi 發表於 19-3-21 22:27
普通第3者轉帳,我用中銀要保安編碼setup, daily limit好似可以set到去100萬
明白,thank you so much!!!

大宅

回覆樓主:

有冇人知新身份証可以點申請?

別墅

Tobbyy 發表於 19-3-21 08:29
請問如果用轉數快轉錢去imotion, 新客洗唔洗綁定中信fps, 定係其他銀行轉錢時入imotion account no. 都轉到 ...

唔使,自己本身銀行有fps入就會即刻收到email同sms通知

公爵府

Kiyora 發表於 19-3-22 16:54
唔使,自己本身銀行有fps入就會即刻收到email同sms通知
今晚試下先,thanks!!

別墅

Tobbyy 發表於 19-3-22 17:35
今晚試下先,thanks!!

我今日蠢左諗住幫c6入錢比inmotion,我入錢去佢fps先知原來係唔得
一定要自己名入inmotion自己戶口

大宅

回覆樓主:

渣打戶口,點樣可以轉10萬入去,我見每日只可以1萬咋

首頁

尾頁

跳至