美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下大家有無用24K 黃金棒?見HKXXXXXL做特價,500蚊唔駛就有
但又驚震得多反而會鬆

珊瑚宮

回覆樓主:

過5百蚊咪鬼買就真

yeung_ma    發表於 19-4-9 22:51

大宅

回覆 cbeyond 的帖子

以前都已經想買,但要成千蚊所以無買

珊瑚宮

alyssasasasa 發表於 19-3-11 11:09

以前都已經想買,但要成千蚊所以無買

應該係2年前了, 香港買都唔使5百

大宅

一出個陣過千~之後都唔記得左佢,昨日見HKXXXXXL賣400幾有D心動

大宅

回覆樓主:

好用嗎?睇中左好耐,有無人有用後感分享

大宅

回覆 Chocoyy 的帖子

我都想睇下大家用後感

伯爵府

回覆樓主:

我敷paper mask之後就會用,加強吸收好好用

大宅

回覆 snoopyiu 的帖子

係咪好震架? 1日1次?
震得多其實對皮膚係咪唔好? 你用左幾耐呀? THANKS

伯爵府

alyssasasasa 發表於 19-3-11 12:52

係咪好震架? 1日1次?

我見台灣係日日用,我就敷面膜後用兩分鐘, 敷面膜都係一星期兩三次左右,用左兩年到啦,覺得咁樣可以keep 住用

大宅

多謝分享呀^^

大宅

alyssasasasa 發表於 19-3-11 09:48
想問下大家有無用24K 黃金棒?見HKXXXXXL做特價,500蚊唔駛就有
但又驚震得多反而會鬆
...

之前係韓國買咗枝,為番都要$4百幾,之後日日搽完cream後碌,後來見朋友話我瘦咗(但其實唔係,我估係塊面可能真係尖咗,但磅數無),但上個月換電,唔小心整斷咗t位,無得用。好想快d買番,都見HKTVMALL 有,但佢入面又分好多間店,唔知點間好,出去商場賣化妝品既店,有$480,有$430。我諗應該會同實體店買,可以即刻驗貨

大宅

回覆 Mother_Boy 的帖子

hkxx賣$400幾,但我見番言位好多人都質疑係假,LOGON有得賣,但要600幾蚊,不過就有信心保證D,仲未決定邊到買,你講既實體店賣既係正貨嗎?

大宅

alyssasasasa 發表於 19-4-9 11:58

hkxx賣$400幾,但我見番言位好多人都質疑係假,LOGON有得賣,但要600幾蚊,不過就有信 ...

唔知呀,又係怕假所以未買,學你講log on同樣貨但要六百幾,又貴咗d

男爵府

我也好想買,但在日本見到,合成港紙都要過千,所以低過千的,都不敢買。

大宅

same same~我估我最後都係log on買, 佢有1套係連埋按摩cream, 貴100蚊左右

大宅

alyssasasasa 發表於 19-4-9 14:06

same same~我估我最後都係log on買, 佢有1套係連埋按摩cream, 貴100蚊左右 ...

早買早享受

大宅

回覆 JESS-JESS 的帖子

我3月去大阪,激安賣hk$9xx,但log on應該正貨丫

大宅

哈哈~都係呀
LOG ON 買HELLO KITTY款都係貴20

男爵府

alyssasasasa 發表於 19-4-9 14:09
回覆 JESS-JESS 的帖子

我3月去大阪,激安賣hk$9xx,但log on應該正貨丫
所以我覺得低過日本的價錢,應該有問題吧,而且有人在LOG ON 買了之後貨有問題,但LOG ON 不負責,要自已去維修,所以我最終沒有買,如要去log on 買一定要問清楚維修的事。
七月會去冲繩,再看看,如有減價,會買一個用。

首頁

尾頁

跳至