使用意見

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

wmkcnw 發表於 19-3-22 20:46
我的相冊無左, 無法upload新相
你好,圖片上傳功能暫時只支援桌面網頁版,如需用電話上傳,請暫時使用APP 進行,手機網頁版的圖片上傳功能會盡快改善,不便之處敬,請原諒。

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

水君 發表於 19-3-24 13:19
firefox
似係每個post最底回覆位d gif 太多推慢左
你好,請問 Firefox 是否已使用最新版本 ? 如使用 Chrome 瀏覽器,流暢度會否更佳 ? 謝謝 !

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

網頁新版本, 上面個橫選項, 可唔可以設計細D, 或消失, 再或者放左或右兩邊, 好有壓迫感....可視空間變小了....好唔舒服...

阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

管理員

linggo 發表於 19-3-26 15:58
網頁新版本, 上面個橫選項, 可唔可以設計細D, 或消失, 再或者放左或右兩邊, 好有壓迫感....可視空間變小了. ...
你好,是不是這條橫幅?

珍珠宮

回覆 特派員 的帖子

對的....其實可以縮小或變成一點, 用時才打開嗎?

在我電腦上, 少看了5分1...

# 謝關注

管理員

linggo 發表於 19-3-27 18:32
回覆 特派員 的帖子

對的....其實可以縮小或變成一點, 用時才打開嗎?
請問您是用哪一個瀏覽器?

珍珠宮

回覆 特派員 的帖子

firefox .... 59.0.2

管理員

回覆 linggo 的帖子

謝謝您的意見。

大宅

PC IE, 為什麼右邊討論區分類(different forum)沒有link, 不能去各討論區

管理員

Beanbig 發表於 19-3-29 23:42
PC IE, 為什麼右邊討論區分類(different forum)沒有link, 不能去各討論區
你好,請問是不是左邊的討論區入口 ( 圖中黑框 ) ?

IE10 截圖

大宅

特派員 發表於 19-4-1 09:34
你好,請問是不是左邊的討論區入口 ( 圖中黑框 ) ?

IE10 截圖

對呀!

管理員

Beanbig 發表於 19-4-1 18:10
對呀!
請問你所看見的畫面是不是與上圖的一樣 ? 問題是不是當點按【影視娛樂】沒有反應,不會轉到該頁 ?

大宅

特派員 發表於 19-4-2 09:29
請問你所看見的畫面是不是與上圖的一樣 ? 問題是不是當點按【影視娛樂】沒有反應,不會轉到該頁 ?

是沒有反應, 但直頭沒有條黑線在【影視娛樂】下面, 沒有點按, 也沒有你圖下面的link

管理員

Beanbig 發表於 19-4-4 22:24
是沒有反應, 但直頭沒有條黑線在【影視娛樂】下面, 沒有點按, 也沒有你圖下面的link

...
你好,請問所用的 IE 瀏覽器是哪一個版本 ? 如使用 Chrome 或 Firefox 有沒有上述問題 ? 謝謝 !

大宅

特派員 發表於 19-4-8 10:00
你好,請問所用的 IE 瀏覽器是哪一個版本 ? 如使用 Chrome 或 Firefox 有沒有上述問題 ? 謝謝 !
...

IE 11, Chrome 沒有上述問題

管理員

Beanbig 發表於 19-4-9 22:52
IE 11, Chrome 沒有上述問題
你好,上述情況已轉交了解,請暫時使用 chrome 瀏覽器瀏覽 BK,不便之處,請見諒 !

男爵府

請問手機版,個帖如果有一千幾百頁,如要轉去睇最後一版,請問有冇方便d嘅方法?而家情況係轉頁數個度,要由第一版手動掃到最底,好攰下喎。
你試下用手機版,入去一千幾百頁果d帖,轉去最後果版,希望你明我問咩。謝謝。

管理員

LSLC 發表於 19-4-10 12:04
請問手機版,個帖如果有一千幾百頁,如要轉去睇最後一版,請問有冇方便d嘅方法?而家情況係轉頁數個度,要 ...

你好,我明白你的意思,閣下的意見,我們會向負責部門反映,謝謝支持 !

如知道回帖樓層,暫可使用直達樓層功能 ( 紅箭咀 ),例如 : 輸入 3500,頁面便會轉到第3500回帖上

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

之前出現嘅問題已經解決
謝謝

複式洋房

回覆 特派員 的帖子

字體大,睇得好唔舒服

首頁

尾頁

跳至