使用意見

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

特派員 發表於 19-3-14 12:34
你好,我們想了解一下,閣下的使用習性,請問當按【Back to the Top】鍵後,通常下一步會做什麼呢 ? 謝謝 ...
多數都係想去返分類度, 又或者睇睇吓唔想再LOOK落去, 就按箭咀返上去快好多

特派員  謝謝您  發表於 19-3-15 11:11
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

lily-of-valley 發表於 19-3-14 15:00
唔該想問, 我ipad 沒有倒序瀏覽???
仲有引用回覆没有顏色key.
有Dthread 睇唔到最新。
你好,是有的,謝謝 !

例序瀏覽 ( 回帖新的在前 )

內容輸入欄顏色選擇

主題列表發帖時間 ( 以最新發帖時間順序排列 )

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

特派員 發表於 19-3-15 11:10
你好,是有的,謝謝 !

例序瀏覽 ( 回帖新的在前 )
唔好意思, 我無出現倒序瀏覽, 顏色, 無呢個function. 但因我唔識send 比你睇。 唔該晒。

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

lily-of-valley 發表於 19-3-15 12:02
唔好意思, 我無出現倒序瀏覽, 顏色, 無呢個function. 但因我唔識send 比你睇。 唔該晒。
...
請問IPAD型號是? 如打橫瀏覽BK網頁,可看到嗎?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

特派員 發表於 19-3-15 12:11
請問IPAD型號是? 如打橫瀏覽BK網頁,可看到嗎?

Samsung Gakaxy Tab A (2017) SM-380.

打直睇的, 另外用Samsung 電話睇, 一樣無出現。

打橫睇都無出現。

管理員

lily-of-valley 發表於 19-3-15 12:18
Samsung Gakaxy Tab A (2017) SM-380.

打直睇的, 另外用Samsung 電話睇, 一樣無出現。

你好,使用手機或部份平板瀏覽BK網頁,版面如下圖,可參閱手機版簡介 https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22376177&extra=page%3D1
如您使用三星TAB A平板,建議設定自動旋轉屏幕,以平板打橫的方式瀏覽BK網頁,版面會以桌上版展示 ( 如42樓附圖 )。

大宅

特派員 發表於 19-3-11 15:02
各位國民:

親子王國新面貌已正式登場!現在無論使用電腦、平板電腦或手機瀏覽親子王國網頁版,頁面都會自 ...

印花換印花不是免費區?該那區?

特派員  已在另一主題答覆,謝謝 !  發表於 19-3-19 09:11

大宅

回覆樓主:

點解我仲係舊版

管理員

monchhichijoyce 發表於 19-3-19 08:35
點解我仲係舊版
你好,可以的話,煩請截圖給我們了解,謝謝 !

大宅

特派員 發表於 19-3-19 09:23
你好,可以的話,煩請截圖給我們了解,謝謝 !

呢個係咪舊版?

管理員

monchhichijoyce 發表於 19-3-19 09:31
呢個係咪舊版?
你好,這個是BK應用程式 ( app ),您所使用的已是最新版本 ( 3.8.9 ),本主題所描述的是BK網頁版,要在chrome瀏覽器 ( browser ) 打開 https://www.baby-kingdom.com/forum.php,才會見到,謝謝 !

大宅

特派員 發表於 19-3-19 09:41
你好,這個是BK應用程式 ( app ),您所使用的已是最新版本 ( 3.8.9 ),本主題所描述的是BK網頁版,要在chro ...

哦…原來係咁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

請問係bk問題定我部電腦問題,睇其他網站係正常的

管理員

blackberry 發表於 19-3-19 11:51
請問係bk問題定我部電腦問題,睇其他網站係正常的
你好,請嘗試按 Ctrl F5,謝謝 !

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

特派員 發表於 19-3-19 11:54
你好,請嘗試按 Ctrl F5,謝謝 !

得左,謝謝

大宅

親子王國15週年勳章

新版用電腦上好lag..

管理員

水君 發表於 19-3-21 23:33
新版用電腦上好lag..
你好,請問閣下是使用哪一個瀏覽器瀏覽BK網頁 ? 謝謝 !

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

我的相冊無左, 無法upload新相

複式洋房

有一排無睇....乜都唔同晒咁....

大宅

親子王國15週年勳章

特派員 發表於 19-3-22 09:15
你好,請問閣下是使用哪一個瀏覽器瀏覽BK網頁 ? 謝謝 !
firefox
似係每個post最底回覆位d gif 太多推慢左

首頁

尾頁

跳至