使用意見

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

迫住要look晒全頁,手指好忙

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

D 公仔變到咁細既?

公爵府

回覆 09729loklok 的帖子

做乜又轉版呀?我好唔慣呀!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

頭先都未轉, 唔清唔楚。 好難睇。

伯爵府

好白呀~ 係咪FU 多左美白面膜

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

好唔慣呀.... 而家睇 POST 內容去到最低無左個制撳番上頂好麻煩....

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

唔覺醜樣,但冇得縮細好唔方便

冇得一目了然

只可以逐忽逐忽睇,超唔方便

倒退

寶石宮

2023年兔年勳章

coo1068 發表於 19-3-11 15:59
啲字大到想C

見可以去以下帖提出意見

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22371053

珍珠宮

亦睇唔到勳章

咁不如唔好比啦

珍珠宮

啱啱打左句說話冇左

補返

冇得縮細,唔可以一目了然

焗住逐忽逐忽睇,超唔方便

男爵府

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

舊好D, 新D字太大隻了

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

有意見可以去反應吓
https://www.baby-kingdom.com/for ... &extra=page%3D1
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

09729loklok 發表於 19-3-11 15:34
手機無變
我睇到提醒
pm就唔清楚喇

謝謝回覆
我再睇下,頭先淨係收到訊息嘅紅點,㩒入去全部空白
Thank you so much(*¯︶¯*)
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

魚兒小寶貝 發表於 19-3-11 16:33
亦睇唔到勳章

咁不如唔好比啦

網頁版都睇唔到勳章??

寶石宮

jasmineoj 發表於 19-3-11 15:50
我有喎

謝謝回覆
而家先有pm咋
一個鐘頭之前轉緊版本,見到有紅點,但係撳入去全部空白冇字㗎

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-3-11 17:03
謝謝回覆
而家先有pm咋
一個鐘頭之前轉緊版本,見到有紅點,但係撳入去全部空白冇字㗎
咁驚...
不過整返就好了

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

09729loklok 發表於 19-3-11 15:26
電腦版

D字大咗, 公仔細咗

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

啲字大咗....公仔細咁...唔鐘意..想偷偷地睇吓野都唔得...
少年耆英..為藝術而偽術..偽術煮意

寶石宮

jasmineoj 發表於 19-3-11 17:04
咁驚...
不過整返就好了

都唔驚嘅
最多用少一陣pm功能,我都未去網頁版睇下。大家講到咁樣可能仲驚

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

crystal媽咪 發表於 19-3-11 16:59
網頁版都睇唔到勳章??

睇到呀

首頁

尾頁

跳至