論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

洋房

我們好急要請姐姐呀,但又驚遇到黑店,請問有冇好的僱佣公司介紹?

複式洋房

如果有 可否介紹
之前搵過間agent 係咁介紹斷約工人俾我 冇要到,感覺會中伏

複式洋房

2019勳章

我之前都好驚中伏,好彩B K姐妹好好人,介紹咗一間好嘅agent俾我,佢哋跟得好貼,幾時入Visa,幾時出Visa都話我知。姐姐來了一個星期,暫時各方面都正常,其他表現要睇多幾個月先知

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

christypcyip 發表於 19-3-12 10:32
如果有 可否介紹
之前搵過間agent 係咁介紹斷約工人俾我 冇要到,感覺會中伏
...

無錯。
之前睇一個節目, 有個前 agent 出來爆料話啲 agent 成功 sell 到斷約姐姐是有 extra 多既佣金收的。
所以如果一個 agent 狂 sell 斷約, 唔係因為個姐姐好, 而係佢想賺果啲多出來既佣金。

王國會長

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

我個agent唔錯, 我介紹朋友比佢哋都跟得唔錯, 你有需要可以pm 我

wcpcelia    發表於 19-3-13 11:45
每日望住佢哋就充滿力量啦!

複式洋房

vickymok717 發表於 19-3-12 11:27
我個agent唔錯, 我介紹朋友比佢哋都跟得唔錯, 你有需要可以pm 我

可以pm我嗎?tks

複式洋房

NatNatMi 發表於 19-3-12 10:52
我之前都好驚中伏,好彩B K姐妹好好人,介紹咗一間好嘅agent俾我,佢哋跟得好貼,幾時入Visa,幾時出Visa都 ...

可以pm我嗎?thanks

洋房

回覆 NatNatMi 的帖子

可否PM資料給我?

洋房

我之前都好驚中伏,好彩B K姐妹好好人,介紹咗一間好嘅agent俾我,佢哋跟得好貼,幾時入Visa,幾時出Visa都 ...

可否PM資料給我?

複式洋房

可以pm嗎?

複式洋房

可以pm介紹嗎?

別墅

你好,可pm資料俾我嗎,謝謝你

民房

PM Please

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

求好agent,謝謝

別墅

2019勳章

Can u pm your agent to me, thx

大宅

cwbfamily 發表於 19-3-12 08:39
我們好急要請姐姐呀,但又驚遇到黑店,請問有冇好的僱佣公司介紹?

我自己有一個,我覺得佢幾好,我媽媽和我親戚都是找他的,如果你有興趣想知,可以message我
有人說在沙漠不可能種花,但這個世界上,仍然有人去堅持,去灌溉,去相信有可能,因為開花的原因,並不在乎有沒有水,而是在乎你有沒有一份執著的信念。   ...

民房

回覆 kikibabyboy 的帖子

可以PM我嗎?謝謝!!!!!!
歡迎來我的BLOG,內含飲食推介、塗鴉文章:
http://yukyukcheung.pixnet.net/blog

洋房

kikibabyboy 發表於 19-3-18 00:26
我自己有一個,我覺得佢幾好,我媽媽和我親戚都是找他的,如果你有興趣想知,可以message我
...

可以pm我嗎?我也急揾姐姐,thanks.

洋房

我已搵到姐姐,希望係正常㗎啦

大宅

請問可以PM agent 資料比我嗎?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊