家事百科

跳至

首頁

尾頁

洋房

就咁既,新入伙,同呢間特格傢俬訂左油壓床,
貨就冇送遲,不過就床面板係爛板,又裂又爆木刺,有幾條仲霉過(emoji)(emoji)‍♀️咁就梗係即刻打去換,要等足成2個星期都算:心諗一分錢一分貨嘛,換翻块好板咪得。

終於黎換,睇住佢係咁塞床板入去,就知奶嘢,刮花牆,仲刮到門後牆邊爆油。。。預左捉到正都唔會認(emoji)(emoji)打到電話去所謂總公司寫字樓,啲態度比大西洋既西邊仲西(emoji)直到同佢地裝修既錢都唔止係呢個床架既錢啦?你地咁既態度同服務我會分享下架啦(emoji)至敷衍到話晏啲搵師傅黎睇((冇乜期望會整翻好啦下話?

大宅

育兒性格勳章 畀面勳章

LukaL 發表於 19-3-13 13:58
就咁既,新入伙,同呢間特格傢俬訂左油壓床,
貨就冇送遲,不過就床面板係爛板,又裂又爆木刺,有幾條仲霉 ...

我淘個吊櫃 地台床都無你整得勁
師傅裝都會有刮花
我油下無事了
香港傢私舖都咁 遲早無得做

洋房

TwinWong 發表於 19-3-13 17:39
我淘個吊櫃 地台床都無你整得勁
師傅裝都會有刮花
我油下無事了

其實我度門個位係絕對夠入全块板,
打橫直入再打邪就唔可能會撞,
不過2位師傅真係流到一個點,完全冇諗嘢咁,拆左既爛板未擺返出廳就2個人又拖又推咁撞新板入去,
呢個撞擊真係世界級”細心” ,
訂果時就拍哂心口話係自己廠出,用自家師傅,
點知後尾至知唔係佢哋自己啲師傅裝,而係搵外判師傅,一啲信譽都冇,唉,不如淘仔搵師傅。

男爵府

陪月勳章

特格係咁上下, 質量冇以前咁好, 3年前整左張上格床下格櫃既傢俬, 未至於爛但又係好多木刺同霉, 佢話實木係咁喎... 但o的味勁到到依家一打開個櫃都仲勁大味, 已經長時間放科大研發o個隻空氣清新機o係入面都唔掂.....

男爵府

陪月勳章

Centro貴咪又係一樣, 另一黑店之首 XDDD

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

點解依家d大公司會咁,實惠又係比人鬧

複式洋房

複式洋房

回覆 hoiching0516 的帖子

Fxxxy Desxxxx 都係一樣. 完全唔掂. 黑店! 所為既設計師完全唔會幫客人考慮屋企擺設問題. 價錢又貴到死. 錢就要收足. 都離晒譜.
;-)  :-)

首頁

尾頁

跳至