親子旅遊

跳至
[韓國] 復活節機票  

首頁
45678...9

尾頁

大宅

2019勳章

MissMaMa 發表於 19-3-19 22:55
去錯又有乜所謂,又唔係喺另一個機場

請問cx418同cx419喺咪真國泰機.thanks

公爵府

2019新春慶豚圓

sammy822 發表於 19-3-20 00:57
請問cx418同cx419喺咪真國泰機.thanks

你睇下自己張e ticket

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

yuyu.c 發表於 19-3-20 00:29
唔怕,通常都預早到機場,咪去返正確果個

買到機票同亞女去未?

帶住阿囡倒瀉蘿蟹好樣衰架嘛~下年4月,有排都未賣啦~依家喺度學緊嘢
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

珍珠宮

2019新春慶豚圓 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

sho25 發表於 19-3-19 11:22
回覆 karenlyk 的帖子

請問邊到買套票?
專業旅運

珍珠宮

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

ChammyMAMA 發表於 19-3-20 07:52
帶住阿囡倒瀉蘿蟹好樣衰架嘛~下年4月,有排都未賣啦~依家喺度學緊嘢
...

我意為你想買今年,咁要等校曆出先買得,到時唔好猶豫咁耐啦。我紅日出發下月應該會買。

大宅

2019新春慶豚圓

MissMaMa 發表於 19-3-20 06:59
你睇下自己張 e ticket
Post-46 有埋說明, 有埋貼圖都係無用.
有人只是喜歡伸手拿魚食, 你教佢捉魚, 係無意思.
人地話係, 佢就信係, 唔會自己去了解判斷.

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

6樓果位真係好正

複式洋房

kikitea 發表於 19-3-20 10:08
6樓果位真係好正
其實大家目的不是推翻什麼, 只是希望不要出現錯誤的資料, 但你不能阻止某人玻璃心, 聽唔入耳.

男爵府

moumoushau 發表於 19-3-20 10:21
其實大家目的不是推翻什麼, 只是希望不要出現錯誤的資料, 但你不能阻止某人玻璃心, 聽唔入耳. ...

咪係囉,有資料大家share下啫,唔想比人知,又要喺網絡世界留言

水晶宮

moumoushau 發表於 19-3-20 10:21
其實大家目的不是推翻什麼, 只是希望不要出現錯誤的資料, 但你不能阻止某人玻璃心, 聽唔入耳. ...

#6唔係玻璃心, 佢聲稱自己係對網上留言“從不上心”。

但又唔知點解咁大反應, 咁激動。

其實大家都係想佢留意係咪買左share code航班啫。 jm提佢留意航班係咪航空公司英文代號後有3位數字, 定4位數字。所以, 佢可以回覆係3位數字便算。

大宅

回覆 karenlyk 的帖子

謝謝您

男爵府

回覆樓主:

我無知,唔知韓亞會咁平,等佢冷笑完返黎有圖有真相

唔好到時分享話去錯counter check in

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

yuyu.c 發表於 19-3-20 08:18
我意為你想買今年,咁要等校曆出先買得,到時唔好猶豫咁耐啦。我紅日出發下月應該會買。
...

今年機會錯過咗喇,早半年前見說人3千有找,依家等下年lu~
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

公爵府

2019新春慶豚圓

傻蛋蛋 發表於 19-3-20 11:02
我無知,唔知韓亞會咁平,等佢冷笑完返黎有圖有真相

唔好到時分享話去錯counter check in

似乎萬眾期待,等佢分享 我信佢係唔會講大話咁冇品,佢一定係坐韓亞,唔會有錯。佢冷笑完,坐完韓亞,一定會分享比無知嘅人。

公爵府

2019新春慶豚圓

PCCW2319 發表於 19-3-20 10:33

佢唔上心又點會咁「無聯」留咁大段野

水晶宮

PCCW2319 發表於 19-3-20 10:33

其實share code 有咩問題?

水晶宮

luckybaby2011 發表於 19-3-20 12:44

其實係無問題架喎。

好似我之前所謂, #6講佢買張韓亞機票好平。

我地只係溫馨提示會唔會係share code。因大部份jm覺得唔應該咁平。

我地都會無話有問題, 純粹share下意見啫。
天空之城, 快樂之地

男爵府

MissMaMa 發表於 19-3-20 12:34
似乎萬眾期待,等佢分享 我信佢係唔會講大話咁冇品,佢一定係坐韓亞,唔會有錯。佢冷笑完,坐完韓 ...
其實佢show航班編號我地就已經冇花生食了

珍珠宮

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

luckybaby2011 發表於 19-3-20 12:44

注意吓應該邊度check in ,行李同餐。自己搭邊間航空公司都要清楚。如果同一航廈check in就冇問題,如果唔同航廈就麻煩。

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

yuyu.c 發表於 19-3-20 08:18
...

我都等緊下年復活節個價。

首頁
45678...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊