心聲留言

跳至

首頁
34567...91

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

小傑媽媽 發表於 19-3-14 15:38
我老公話個人大左經歷多左就會鍾意食苦瓜,言下之意即係話我長唔大
...
唔係喎, 我細時都唔喜歡飲湯, 越大越喜歡, 咁同苦無關呀

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

靚豬豬 發表於 19-3-14 15:39
嘩,乜你地食得咁苦咖
去到99, 都無乜奶成份, 所以口感我自己覺得麻麻. 不過我喜歡食dark chocolate, 所以越苦越正架.

e家dr 叫我唔好食chocolate, 但我忍唔到口, 戒就唔得喇, 但食少左囉

寶石宮

小傑媽媽 發表於 19-3-14 15:42
我好鍾意食置富都會有間素食整既涼瓜炒蛋,超好味,我次次去都食呢個餸
...

水晶宮

畀面勳章

小傑媽媽 發表於 19-3-14 15:40
係呀,就係我出去嗰2日冇雨,真係天公造美

連個天都錫住你呀

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

水晶宮

畀面勳章

htts 發表於 19-3-14 15:42
去到99, 都無乜奶成份, 所以口感我自己覺得麻麻. 不過我喜歡食dark chocolate, 所以越苦越正架.

e家d ...

咁你因為身體狀況唔食得朱古力,你要聽醫生話呀

寶石宮

靚豬豬 發表於 19-3-14 15:45
咁你因為身體狀況唔食得朱古力,你要聽醫生話呀
我好多野都話唔食得, 戒晒真係人都顛, 亦真係無樂趣, 最衰係戒口都係繼續病. 所以我唔戒, 但會食少dd, 人會開心d囉

寶石宮

靚豬豬 發表於 19-3-14 15:44
連個天都錫住你呀
同意呀

水晶宮

畀面勳章

htts 發表於 19-3-14 15:47
我好多野都話唔食得, 戒晒真係人都顛, 亦真係無樂趣, 最衰係戒口都係繼續病. 所以我唔戒, 但會食少dd, 人 ...

咁都係嘅,乜都話唔食得真係少好多人生樂趣

已刪除用户

已刪除用户

寶石宮

小傑媽媽 發表於 19-3-14 15:49
你唔舒服呀?
我好多長期病患架, 手術多次, 但d 慢性病係咁纏住我

寶石宮

靚豬豬 發表於 19-3-14 15:48
咁都係嘅,乜都話唔食得真係少好多人生樂趣
同埋唔會因為咁而真係唔再有果d 病, 咁我食又病, 唔食又病, 我就中間點, 唔戒, but食少dd囉

已刪除用户

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大家好,咁快part 2了

已刪除用户

男爵府

你地有返工嗎?

已刪除用户

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小傑媽媽 發表於 19-3-14 16:29
你好呀欣欣媽,呢排咁少上來既?忙緊咩呀?

都係返工放工咁,不過我有時都會睇你哋留言架,知道你返咗大陸玩兩日,好開心呢

首頁
34567...91

尾頁

跳至