心聲留言

跳至

首頁

尾頁

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小傑媽媽 發表於 19-3-23 14:40
我長期都失眠,呢個月情绪影响更加瞓唔到,試過叫醫生開安眠藥但佢又唔肯開,遲d再係咁可能要睇精神科 :ba ...

失眠吾使睇精神科既,再觀察下先決定啦,食藥治標吾治本架

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小傑媽媽 發表於 19-3-23 14:42
都會考慮,但我盡量想返全日,因為唔想有咁多空餘時間

你一向冇做開野,如果車程遠時間長你會辛苦架

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 19-3-23 15:24
失眠吾使睇精神科既,再觀察下先決定啦,食藥治標吾治本架

我都唔想,其實我好抗拒睇精神科,只係除左瞓唔著之外,情緒仲係時好時壞,不過我會盡量靠自己,希望可以克服到
愛我的人快樂幸福
害我的人必落地獄

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 19-3-23 15:25
你一向冇做開野,如果車程遠時間長你會辛苦架

冇計,我住既地區去邊都咁遠,一個鍾去到玩既已經算好

愛我的人快樂幸福
害我的人必落地獄

伯爵府

回覆樓主:

尋晚個胃忽然好痛,平時食胃止到痛,但尋晚唔得,食左藥都止唔到,以為要去急症室添
愛我的人快樂幸福
害我的人必落地獄

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

小傑媽媽 發表於 19-3-23 15:50
尋晚個胃忽然好痛,平時食胃止到痛,但尋晚唔得,食左藥都止唔到,以為要去急症室添
...
依家點?好返啲嗎?

伯爵府

Sammi8818 發表於 19-3-23 22:52
依家點?好返啲嗎?

今晚仲有痛呀,不過今次食左藥好返d啦,有心!
愛我的人快樂幸福
害我的人必落地獄

大宅

2019新春慶豚圓

小傑媽媽 發表於 19-3-23 22:53
今晚仲有痛呀,不過今次食左藥好返d啦,有心!

好番D未?
:-D :-?

伯爵府

csbaik 發表於 19-3-24 13:30
好番D未?

仲有d痛,但好返好多啦,多謝關心
愛我的人快樂幸福
害我的人必落地獄

大宅

2019新春慶豚圓

小傑媽媽 發表於 19-3-24 13:33
仲有d痛,但好返好多啦,多謝關心

點解會咁?你食左乜野?你呢日食番的清淡野好D……

伯爵府

csbaik 發表於 19-3-24 14:47
點解會咁?你食左乜野?你呢日食番的清淡野好D……

我都唔知,我都只係平時咁食,冇乜特别,可能又係情绪影响,因為我上年發生左d事又係令我情绪差到極點,結果我個頭同胃痛到想死,食左好多藥都冇用,到事情解决左,情緒紓緩返,痛楚就慢慢減輕
愛我的人快樂幸福
害我的人必落地獄

大宅

2019新春慶豚圓

小傑媽媽 發表於 19-3-24 15:01
我都唔知,我都只係平時咁食,冇乜特别,可能又係情绪影响,因為我上年發生左d事又係令我情绪差到極點,結 ...

咁你要放鬆D……

伯爵府

csbaik 發表於 19-3-24 15:35
咁你要放鬆D……

我會架啦!其實今次我既頭痛同胃
痛已冇上次咁嚴重,可能因為睇化左,我今日先同人講我而家已經唔再恨,只係以前既回憶仍然令
我痛,但我冇再憎恨任何人,所以我覺得自己今次都幾叻,經一事長一智,可能比人hurt得太多,我開始有免疫力了!
愛我的人快樂幸福
害我的人必落地獄

伯爵府

csbaik 發表於 19-3-24 15:35
咁你要放鬆D……

上次我發夢比佢哋圍搞到喊醒左,尋晚我既夢都係佢哋,但今次夢入面我係同負心人和好左,攬頭攬頸仲 friend 過以前,雖然呢個情景今世都唔會有機會出現,但發得呢個夢,我信相我既心境已比之前平和左好多。

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

小傑媽媽 發表於 19-3-24 16:44

上次我發夢比佢哋圍搞到喊醒左,尋晚我既夢都係佢哋,但今 ...

好好呀,情況有改善

伯爵府

靚豬豬 發表於 19-3-24 21:50
好好呀,情況有改善

豬豬,多得你同阿Cat 2個,真架!冇你2個一直陪住我,我今時今日可能仲爆喊緊,可能仲虐待緊自己,所以你2個永遠都係我既好朋友,唔似得嗰d淨係得把口話對我幾好,但少少事就丢低我唔理既人,而係真真正正關心我既好朋友❤

寶石宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

早晨

大宅

2019新春慶豚圓

小傑媽媽 發表於 19-3-24 16:44

上次我發夢比佢哋圍搞到喊醒左,尋晚我既夢都係佢哋,但今 ...

如果發呢D夢,即係话的可以放得底啦!

大宅

2019新春慶豚圓

小傑媽媽 發表於 19-3-24 16:43
我會架啦!其實今次我既頭痛同胃
痛已冇上次咁嚴重,可能因為睇化左,我今日先同人講我而家已經唔再恨,只 ...

我同你一樣,唔開心我會心口痛,我都唔知個胃定心口。呢果星期,我又有情緒低落同爆喊,都宜家我都未放底到

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

回覆樓主:

早晨

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊