心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓

靚豬豬 發表於 19-3-25 08:05
早晨

早晨
:-D :-?

侯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

早晨!
愛我的人快樂幸福
害我的人必落地獄

侯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

csbaik 發表於 19-3-25 07:37
如果發呢D夢,即係话的可以放得底啦!

你識我既時間太短,未熟悉我性格,對於所有感情創傷,我係唔會放得低架,只能盡量迫自己唔好諗咁多,好多幾十年前發生既事我到而家都未放得低,何況只係短短一個月?十年後如果你再問我放低左今次呢件事未,咁可以肯定答你 : 未!我呢世都放唔低!
愛我的人快樂幸福
害我的人必落地獄

侯爵府

csbaik 發表於 19-3-25 07:43
我同你一樣,唔開心我會心口痛,我都唔知個胃定心口。呢果星期,我又有情緒低落同爆喊,都宜家我都未放底 ...

我同你都係性情中人,對感情睇得好重,當初我親人離開左我,我都花左幾年時間先可以接受到!慢慢來吧,想喊就喊出來,想呻就上來呢度同我哋呻,你睇我,係度日呻夜呻,由發洩篇嬲到想殺人咁滯,到左而家呻怒氣已經消左一半,盡情呻出來真係可以紓緩到情緒!只要你迫自己唔好再轉牛角尖,你都一定可以放得低!

愛我的人快樂幸福
害我的人必落地獄

侯爵府

回覆樓主:

要去睇報告啦,唔知會差成點呢
愛我的人快樂幸福
害我的人必落地獄

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

小傑媽媽 發表於 19-3-25 09:37
要去睇報告啦,唔知會差成點呢

放鬆d,未必係你想像咁差,大不了食藥

侯爵府

靚豬豬 發表於 19-3-25 09:59
放鬆d,未必係你想像咁差,大不了食藥

情緒發作時我可能會唔食藥
愛我的人快樂幸福
害我的人必落地獄

大宅

2019新春慶豚圓

小傑媽媽 發表於 19-3-25 10:03
情緒發作時我可能會唔食藥

冇事,藥到病除,唔好谂D唔開心野

侯爵府

csbaik 發表於 19-3-25 14:04
冇事,藥到病除,唔好谂D唔開心野

多謝你!大家一齊努力,唔好比壞情緒控制我哋!
愛我的人快樂幸福
害我的人必落地獄

大宅

2019新春慶豚圓

小傑媽媽 發表於 19-3-25 09:24
我同你都係性情中人,對感情睇得好重,當初我親人離開左我,我都花左幾年時間先可以接受到!慢慢來吧,想 ...

上星期一,呀女唔知講左D乜,我跟住黑面,標眼水。上星期四,佢叫我唔好接佢,我問佢點解,佢話佢好大壓力,佢講野(但唔知講錯乜野),容易黑面同喊。佢話小D在一齊佢會舒服D……
我话因為我有情緒問題,容易喊,唔關佢事……
我知我咁落出唔係辦法,於是我隱野塞下果腦……點知又發生今我一件更難過的事……

侯爵府

csbaik 發表於 19-3-25 14:16
上星期一,呀女唔知講左D乜,我跟住黑面,標眼水。上星期四,佢叫我唔好接佢,我問佢點解,佢話佢好大壓力 ...

可唔可以講咩事?
愛我的人快樂幸福
害我的人必落地獄

大宅

2019新春慶豚圓

小傑媽媽 發表於 19-3-25 14:18
可唔可以講咩事?

放工待續

侯爵府

csbaik 發表於 19-3-25 14:16
上星期一,呀女唔知講左D乜,我跟住黑面,標眼水。上星期四,佢叫我唔好接佢,我問佢點解,佢話佢好大壓力 ...

正常人係唔會明白我哋有情緒問題既人既感受,正如我以前提過,今次我既事對其他人或甚至對負心人黎講可能只係一件小事,今日佢哋可能已經完全忘記左我,有邊個會知道佢哋完全唔care既事,會對我有咁大殺傷,令我崩潰,令我抑鬰症發作,令我血壓高到差d爆血管……呢d苦,只有我哋自己先知道!人哋唔體諒,係都要講d說話做d行為去傷害我,我阻止唔到,唯有自救,揾多d其他野去分散注意力,上網呻出來盡情宣洩,揾d真心既朋友傾計,咁會舒服d!人哋唔諒解我,我唔會去乞求佢哋既施捨可憐,人哋對我唔好,唯有自己對自己好d,人哋越想我死,我越要想辦法令自己堅强,我就係咁既人!
愛我的人快樂幸福
害我的人必落地獄

水晶宮

小傑媽媽 發表於 19-3-25 14:45
正常人係唔會明白我哋有情緒問題既人既感受,正如我以前提過,今次我既事對其他人或甚至對負心人黎講可能 ...

無錯,你已經好叻咖喇

侯爵府

靚豬豬 發表於 19-3-25 15:15
無錯,你已經好叻咖喇

愛我的人快樂幸福
害我的人必落地獄

複式洋房

小傑媽媽 發表於 19-3-13 18:11
多謝姊妹們對part 1既支持,希望大家繼續支持part 2,有缘的話大家交個真心朋友!
有d人,只會將d ...

您好呀!

侯爵府

tracycary 發表於 19-3-25 15:55
您好呀!

你好呀 tracy,好高興認識你,大家交個朋友呀!
愛我的人快樂幸福
害我的人必落地獄

水晶宮

回覆樓主:

放工喇

侯爵府

靚豬豬 發表於 19-3-25 17:13
放工喇

又完成一日既工作啦
愛我的人快樂幸福
害我的人必落地獄

水晶宮

小傑媽媽 發表於 19-3-25 17:14
又完成一日既工作啦

係呀

首頁

尾頁