自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2023年兔年勳章

未試過,而家裝修去找地產,好貴而且要我租半年,在網頁找到免佣,約睇樓,要留意乜野和簽訂乜野架哩?如果租酒店都問過,可短租但又要找個迷你倉,想搵野就唔方便……

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

短租較長租貴,盤少
朋家有長老搬唔遠,搵唔到岩嘅短租,結果裝修計劃拖足一年

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

試下揾Service apartment

你想邊區?睇吓有無jm報料

伯爵府

2024年龍年勳章

其實半年差唔多,裝修話3個月,但通常都遲,4個月已經叫快,裝修好最好開窗比佢散下味,執漏,5個幾月搬入就差唔多。

我上年裝修攪足大半年

伯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

伯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

大宅

2023年兔年勳章

Charlotte_mom 發表於 19-3-13 20:09
短租較長租貴,盤少
朋家有長老搬唔遠,搵唔到岩嘅短租,結果裝修計劃拖足一年
...

我無長老,但都因為懶所以拖左一年,要換舊電器打算一齊攪才發力。有間村屋地產介紹間鐵皮屋,嚇死我。

大宅

2023年兔年勳章

mongng 發表於 19-3-13 20:41

我算簡單版,師父話兩個月都ok。咁又係,有味要散都要時間喎

大宅

2023年兔年勳章

竇漪房 發表於 19-3-13 20:38

其實找了網上平台的人話免佣,但無中介人,有無話留意乜架,這 service apartment 又係點架,我唔想酒店。

大宅

2023年兔年勳章

竇漪房 發表於 19-3-13 20:38

其實找了網上平台的人話免佣,但無中介人,有無話留意乜架,這 service apartment 又係點架,我唔想酒店。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

你可以睇下eaton residence,灣仔跑馬地都有,有幾種間隔,另外紅茶館,汀蘭居等等都有月租房,通常都有studio ,一房或兩房俾你揀

其實仲有好多,你search酒店式住宅月租

首頁

尾頁

跳至