自由報料

跳至

首頁
34567...9

尾頁

別墅

IamDirector 發表於 19-5-2 20:25
send cut form 打黎offer
$138-300m +$1500 coupon
$158-1000m +1500 coupon

how about 私樓
:verycold: :-D :-) :oops: :oops: :-) :-D :verycold:

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

emily223 發表於 19-5-2 20:53
how about 私樓

sorry, donno ar

男爵府

回覆 IamDirector 的帖子

我今日都寄左CUT FORM, 等佢電話先

侯爵府

甜姐兒 發表於 19-5-3 13:54
回覆 IamDirector 的帖子

我今日都寄左CUT FORM, 等佢電話先

我星期一fax過去,今日收到電話,私樓$178/1000M,24月送$1500coupon

大宅

IamDirector 發表於 19-5-2 20:25
send cut form 打黎offer
$138-300m +$1500 coupon
$158-1000m +1500 coupon

Same same, 4月尾offer $800 coupon
昨天打黎話回$1500 coupon
我無accept 到,但15/5到期...已約時間收機
題外話:係不連router的

子爵府

fennieng 發表於 19-4-27 13:43
158 1000m 2年 1500惠康 有寄cutform

剛問左只有$1000惠康

珍珠宮

BK Milk勳章

winnielong 發表於 19-5-7 14:14
剛問左只有$1000惠康

寄左cutform未?

男爵府

PaPa 發表於 19-3-14 00:08
回覆 midpluso3 的帖子

打電話去1000熱線,300M服務,24個月合約,$148月費,送$1000惠康coupon。 ...

公屋?

子爵府

fennieng 發表於 19-5-7 15:55
寄左cutform未?

冇寄、直接打電話1000熱缐按終止合約之後就咁咯

珍珠宮

BK Milk勳章

winnielong 發表於 19-5-7 23:46
冇寄、直接打電話1000熱缐按終止合約之後就咁咯

如未夠期咪寄去試下,應該可以1500

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 爸B勳章

哈哈⋯剛成功左,冇寄cutform
居屋7月到期,提早續約,不用比埋餘下2期錢(共$536),剛續$158,24個月,1000m,送$1500惠康coupon

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

去門市填cut form, 要自己打去跟進終至,公屋 $158 送 coupon$1000,24月約,無續

珍珠宮

BK Milk勳章

clk228 發表於 19-5-8 16:08
居屋7月到期,提早續約,不用比埋餘下2期錢(共$536),剛續$158,24個月,10 ...

珍珠宮

patwong 發表於 19-5-3 19:20
我星期一fax過去,今日收到電話,私樓$178/1000M,24月送$1500coupon

請問係扣埋coupon才平均HKD 178/1000M,還是HKD178 /1000M 另外再送coupon?

侯爵府

LokYauYau 發表於 19-5-14 12:22
請問係扣埋coupon才平均HKD 178/1000M,還是HKD178 /1000M 另外再送coupon?

月費$178,另送coupon

珍珠宮

patwong 發表於 19-5-14 15:05

Thanks

別墅

patwong 發表於 19-5-14 15:05

講極都只係178蚊月費送1000蚊coupon,已寄cut form 9/7 約滿
:verycold: :-D :-) :oops: :oops: :-) :-D :verycold:

男爵府

clk228 發表於 19-5-8 16:08
居屋7月到期,提早續約,不用比埋餘下2期錢(共$536),剛續$158,24個月,10 ...

你係咪打1000問?我寄埋 cut form 到冇以個 offer

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 爸B勳章

monster@mo 發表於 19-5-21 15:19
你係咪打1000問?我寄埋 cut form 到冇以個 offer

係,我寄cut form前打最後一次,本身都只有$1000卷,但我都話唔啱,可否有$1500,如沒有我就寄form

大宅

wahhwahh 發表於 19-3-27 23:14
啱啱續1000m, $178x24,送$2000coupon

你就好!我昨天續,同你一様但送$1000coupon

首頁
34567...9

尾頁

跳至