影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

估唔到幾好睇,有d位都幾攪笑⋯雖然全部人物都唔識,不過幾好睇⋯無聊睇下都唔錯

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

寶妮 發表於 19-3-13 22:02
估唔到幾好睇,有d位都幾攪笑⋯雖然全部人物都唔識,不過幾好睇⋯無聊睇下都唔錯
...

Bk 痴左

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

...

有劇鋪啦

象牙宮

...

有劇鋪啦

象牙宮

...

有劇鋪啦

象牙宮

...

有劇鋪啦

複式洋房

睇一半棄咗

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

呢套有啲悶, 太平舖直叙

珍珠宮

karenlyk 發表於 19-10-25 09:16
呢套有啲悶, 太平舖直叙

甜甜地,ok 喇
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

伯爵府

岩岩先睇,好好笑又夠粉紅,我鍾意,但估唔到冇咩人講呢套劇,可惜

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ccmoon 發表於 20-1-27 17:38
岩岩先睇,好好笑又夠粉紅,我鍾意,但估唔到冇咩人講呢套劇,可惜

呢套舊劇,開播時已經有帖講過,你搜尋下呢版會揾到。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

伯爵府

rose-mag 發表於 20-1-28 00:22
呢套舊劇,開播時已經有帖講過,你搜尋下呢版會揾到。

的search 劇名只彈呢個咋

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ccmoon 發表於 20-1-28 00:55
的search 劇名只彈呢個咋

因為開帖嘅jm係用另一個釋名"觸碰真心"
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22256177

伯爵府

rose-mag 發表於 20-1-28 03:13
因為開帖嘅jm係用另一個釋名"觸碰真心"
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2225 ...

睇左啦,睇黎唔太受歡迎

王國長老

ccmoon 發表於 20-1-28 02:25
睇左啦,睇黎唔太受歡迎

中段係有D悶,反而配角有驚喜,好似金秘書一樣,前段好好笑好好睇,後來悶到一個點,想佢快D完。
都係Sunny同阿使好睇,李棟郁同劉仁娜CP好睇,但呢套就唔及鬼怪。

伯爵府

rose-mag 發表於 20-1-29 13:41
中段係有D悶,反而配角有驚喜,好似金秘書一樣,前段好好笑好好睇,後來悶到一個點,想佢快D完。
都係Sunn ...

鬼怪故事吸引亦有得反思,而呢套就甜甜蜜蜜,男二女二又唔突出,俾崔律師果pair搶哂鏡

子爵府

rose-mag 發表於 20-1-29 13:41
都係Sunn ...

金秘書我跳左,太悶。。

王國長老

jy0022 發表於 20-2-8 21:09
金秘書我跳左,太悶。。

知道真相後結局就最完滿,點知拖幾集,後面果d情節好多餘。

伯爵府

rose-mag 發表於 20-2-8 23:51
知道真相後結局就最完滿,點知拖幾集,後面果d情節好多餘。

後面係有啲拖
不過都好笑既
但個ending我真係O左

首頁

尾頁

跳至