懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

我真係冇你O甘得閒!我又有睇西醫的,要不要介紹比你?成為下個被中傷對象?
你份報告, 會不會驗到d奇怪野,所以 hold住呀?
事實嘅野,除非你話Jm 係女人,其他係要有理據支持的呀。你唔 call下化驗所問問? 你好似迴避緊喎!

洋房

O甘Jm 你快d去中藥協會投訴啦,人地開定枱等緊你呀。年中有不少好似你這些奇怪人仕周圍投訴,中西牙醫乜都有。你有實質證據,就去投訴啦!
我覺得做醫生壓力好大,又要醫好病,又要受到這些冇理兼輸打嬴要的客人中傷。

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

回覆 snowsnow3 的帖子

我非常讚成多D曝光咁既醫生,避免更多媽媽中招

大宅

snowsnow3 發表於 19-3-15 12:21
好慘呀! 原來咁多jm有睇佢的慘痛經驗, 好在我都係睇左一次覺得唔對路就冇睇!
...

佢有叫我驗血ga,不過我自己有驗開一間,所以佢冇叫我驗佢嗰間,因為我係做ivf ,所以明白點解佢要我驗血,因為每個月fsh ,e2 都會唔同。呢d 數值都會影響卵子quality,影響受孕結果。但我又未試過因為要驗血先開到藥,正常打脈都開到藥,唔需要驗血先開到ga我前後做左3次ivf,第一次衰左就搵張維睇,睇到做第2次ivf,我真係好聽佢話又中藥又針灸,點知開針前我有急性肝炎,佢竟然打脈都打唔到。佢仲好自信可以令我fsh 降低,令蛋蛋quality 好d 去開針。點知第二次ivf 緊係衰左啦,蛋蛋quality 仲差過第1次ivf,所以。。。我相信唔少人睇佢係成功先咁多人支持佢,不過中醫真係人夾人,我就夾唔到佢喇

大宅

snowsnow3 發表於 19-3-15 12:21
好慘呀! 原來咁多jm有睇佢的慘痛經驗, 好在我都係睇左一次覺得唔對路就冇睇!
...

另外想補充點解我話越食越虛呢,係因為我食左佢d 藥後,面色差多,多左頭暈,而我好記得佢曾經講過e2高,d 藥唔可以太補,可能因為咁佢唔補下我身體掛,可惜e2數值又唔覺回落得大,最搞笑第2次ivf 開針後,佢強烈要我用雪胎,唔好用鮮胎,仲幫我諗藉口去推醫院植入鮮胎,我心諗,我係政府ivf,我邊話得事呢。。第2次失敗後到第3次ivf,我完全放棄狀態,只係搵返之前個中醫調理返,針灸都唔哂錢做喇,個胚胎result 竟然唔錯,仲要係鮮胎成功添

別墅

dddappp 發表於 19-3-17 01:04
另外想補充點解我話越食越虛呢,係因為我食左佢d 藥後,面色差多,多左頭暈,而我好記得佢曾經講過e2高,d ...

JM恭喜晒你成功呀!

首頁

尾頁

跳至