潮流時尚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章

Susugarbabe 發表於 19-3-15 11:55
呢對比你燒著左

gogogo
我問過HK 有些store 已返貨(不過已冇乜size)
有些store 就即將返到
Hello...

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章

cookiegg 發表於 19-3-15 08:26
好令呀
HK暫時未有我size,我叫左SA留,希望快D有貨

cookie, 妳留左邊個色呀?
multicolore blanc 定係 multicolore bois de santal?
Hello...

水晶宮

phoebe1016 發表於 19-3-15 11:40
nice 夠sharp 岩哂春夏天著

Thanks phoebe
隻飛馬好型仔
Hello...

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

好靚靚呀

水晶宮

bigcattong 發表於 19-3-15 12:49

係咪仲有另一個色?唔知香港有沒有貨呢?望下另一個色係點
...

multicolore bois de santal Centre 今日返左貨, 仲有小量size, 妳快啲去睇下
Hello...

水晶宮

yanyanli1234 發表於 19-3-15 13:45
好靚靚呀

yanyan, 妳去睇左現貨未
Hello...

子爵府

2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

kamanma 發表於 19-3-15 13:14
cookie, 妳留左邊個色呀?
multicolore blanc 定係 multicolore bois de santal?

Multicolore Blanc 呀, 希望快D有貨

伯爵府

kamanma 發表於 19-3-15 13:49
yanyan, 妳去睇左現貨未

未呀 放假要湊仔 又唔知邊間有現貨 加上我細腳 都唔知有冇

水晶宮

yanyanli1234 發表於 19-3-15 13:52
未呀 放假要湊仔 又唔知邊間有現貨 加上我細腳 都唔知有冇

Centre 返左貨,妳打電話去問下25255900
我記得妳好似35都 too big
Hello...

伯爵府

kamanma 發表於 19-3-15 13:55
Centre 返左貨,妳打電話去問下25255900
我記得妳好似35都 too big

Thx
35如果佢係true to size,我應該岩 最多加個墊
但我心最鐘意都係rose gold 尾個對唔知有冇機會返呢

水晶宮

yanyanli1234 發表於 19-3-15 14:03
Thx
35如果佢係true to size,我應該岩 最多加個墊
但我心最鐘意都係rose gold 尾個對唔知 ...

我腳厚肉true to size....妳瘦地可能都係要half size down.....不過都係要試上腳先知
妳放毒 rose gold 嗰對我都好like
jp online 有對35....妳如果有地址收件可以online order
我就期望4月去jp,如果比我遇到就好喇
Hello...

別墅

伯爵府

kamanma 發表於 19-3-15 14:11
我腳厚肉true to size....妳瘦地可能都係要half size down.....不過都係要試上腳先知
妳放毒 r ...

我都見jp online有 但日本貴好多呢 我就唔捨得
Btw thanks so much

男爵府

2019新春慶豚圓

kamanma 發表於 19-3-15 03:50
So Happy
我對online order 飛馬⋯⋯星期二order 星期四上午已收到
不過仲等到 ...

好靚呀毒到呢⋯⋯

伯爵府

2019新春慶豚圓

水晶宮

mosjessica 發表於 19-3-15 14:22
好靚呀毒到呢⋯⋯

Thanks jessica
隻飛馬毒到禾暈暈地方
Hello...

水晶宮

yanyanli1234 發表於 19-3-15 14:16
我都見jp online有 但日本貴好多呢 我就唔捨得
Btw thanks so much

online 入要比稅....又真係唔抵
Hello...

水晶宮

cookiegg 發表於 19-3-15 13:50
Multicolore Blanc 呀, 希望快D有貨

這幾天陸續返貨,妳一定好快到手
Hello...

男爵府

2019新春慶豚圓

kamanma 發表於 19-3-15 14:56
Thanks jessica
隻飛馬毒到禾暈暈地方

唔知shop有冇禾size 呢,咁多目標,回港要忙住巡舗

首頁
12345...7