6個月-1歲

跳至

複式洋房

2019新春慶豚圓 2019勳章

有冇jm有餵開illuma organic??淡唔淡呀?便便如何?

大宅

呢一隻應該都淡,最好就自己試試就最清楚

別墅

2019新春慶豚圓

好睇bb夾唔夾喎? bb食開個隻唔好 所以想轉?

複式洋房

如果你想要淡口奶粉,有隻ENFINITAS都可能岩你

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
呀b食開poopoo差唔多日日都有,個味方面我就覺得淡淡地似人奶,

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
ireleu 發表於 19-3-15 16:40
呢一隻應該都淡,最好就自己試試就最清楚

如果係淡的話,咁我搵罐試試先,thanks

大宅

2019新春慶豚圓

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
呀囡都有食呀,自己試過味都淡架,便便其實都幾好,都係軟身便便

別墅

2019勳章

主要睇下夾唔夾到,有興趣的話其實試下俾bb夾唔夾得到

別墅

亨少 發表於 19-3-17 23:49
如果你想要淡口奶粉,有隻ENFINITAS都可能岩你
佢講入面既乳鐵蛋白係咩來?

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
個個bb反應都唔同,要比bb試過先知夾唔夾到,但呢隻奶粉聽jm講都淡口,bb飲應該無咁易惹痰

別墅

都有唔少jm有餵,如果係想餵有機奶粉,都係一個唔錯既選擇黎

複式洋房

JONLA 發表於 19-3-19 23:58
佢講入面既乳鐵蛋白係咩來?
乳鐵蛋白係母乳成份之一,對增加抵抗力有幫助的

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊