時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Jasmine-4711 發表於 19-3-16 09:21

但宜家出左事,仲敢咁揚去幫或資助佢咩,唔怕被人誤會 ...

even 劇本唔係出自佢本人都應該有監對過,條馬仔day one 入會就由佢本人指揮的~~~重有Av仁&6尺4。我幾相信故事手筆出自健仔&6尺4既(6尺4係件事上都好出力吓)失敗在釘豬事件發生在缺泛資金底下,沒資金請臨記扮演強力部分
叫人衝自己鬆一直都係呢班人特性來既!君不見每次做斕頭卒的都係三尖八角之士?有頭腦既點會被利用到?

珍珠宮

20020116 發表於 19-3-16 00:50
唔駛懷疑,直情係啦!嗰啲大學,正常途徑要超班成績先入到,呢班人邊可能正常途徑入得到呀?
...

要入美國大學,記得比錢中介!錢可以解決的問題,就不是問題。

耶魯史丹福捲美最大招生弊案 中介收買考官體育教練 涉7名牌大學2億賄款

https://m.mingpao.com/pns/國際/article/20190314/s00014/1552502247595/耶魯史丹福捲美最大招生弊案-中介收買考官體育教練-涉7名牌大學2億賄款

wcpcelia    發表於 19-3-17 11:22

公爵府

回覆樓主:

呢D人唯恐天下不亂,制造恐慌!坐得5個月判得太輕啦!

珍珠宮

TATEYAMA 發表於 19-3-16 10:16
呢D人唯恐天下不亂,制造恐慌!坐得5個月判得太輕啦!

極有可能最後坐唔成,要記住佢個師父係李大狀,都要記住香港係法官冶港!
當掟杯掟三文治都無事時,有什麼是不可能的?

水晶宮

回覆樓主:

林子健母哭訴:我個仔從未講過大話
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/4103566-林子健報假案罪成揚言上訴-林母哭訴:我個仔從未/
~~~~~~~~
[我個仔從未講過大話]~~~呢句已經係大話啦

男爵府

2018復活節勳章

佢個樣怪怪地

wkyeungcuhk    發表於 19-3-16 13:04

珍珠宮

回覆樓主:

坐完出黎,可以係香港(耶鲁)學装門鎖,pt响盫堂讀(神位)學,中式同西式分別啫,呢行畢業後好好搵架

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

ddkaka 發表於 19-3-16 10:32
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/4103566-林子健報假案 ...

笑死!
放下自在

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

真係好低b

公爵府

hashtag影視迷勳章

ddkaka 發表於 19-3-16 10:32
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/4103566-林子健報假案 ...

講大話最叻原來係佢阿媽遺傳.....

珍珠宮

Reminder 發表於 19-3-16 09:16
一定上訴。
官老爺話定罪不穩。。。。。。無罪

犯民有法棍喺大廳守龍門。初審咪入罪先,定個刑期,刑罰俾大眾交代。 然後,個犯民被告人不服,保釋等上訴,咪駛坐監住。佢哋一定攞法援,由犯民狀棍打官司,初審輸咗再上訴,狀棍又有生意,輸咗繼續上訴,被告繼續保釋唔坐監,狀棍又有生意,最後法棍話原審犯錯誤,守龍門, 被告無罪釋放。

喺香港犯民被告犯法犯罪唔駛成本,無後果,堂費律師費由法援(納稅人)出, 犯民狀棍有生意,長做長有,大家一條龍揾錢, 最後由法棍守龍門,還被告清白之身。

只有黎生個救生員護法喺香港玩呢樣嘢玩到上腦,忘記咗出咗香港唔同玩法,去日本玩出禍

侯爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

健朗媽咪 發表於 19-3-16 09:43
所以佢令我明白,大話要講得徹底,要講到連自己都扼埋,其他人唔信唔緊要,自己一定要信
...

尋晚新聞見佢媽都出埋嚟高呼無公義⋯

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

Glau 發表於 19-3-15 16:18
民主黨成員林子健前年8月涉嫌訛稱在街頭被操普通話的大漢迷暈擄走並施虐,事後他被指「作古仔」,遭控以一 ...

佢個咀做乜?咁怪嘅?

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

伯爵府

回覆樓主:

唔明點解有人肯嫁俾隻豬

伯爵府

RelaxHippo 發表於 19-3-16 11:50

犯民有法棍喺大廳守龍門。初審咪入罪先,定個刑期,刑罰 ...

全中

首頁

尾頁

跳至