3歲或以上

跳至

複式洋房

2019勳章

之前去迪迪尼跌親, 2隻腳依家仲有疤, 佢自己又貪靚, 可以用咩淡左條疤佢呢?

別墅

回覆 wongwongsum22 的帖子

小朋友幾大先? 如果太細其實大大下就會唔見左d疤架喇

複式洋房

2019勳章

udonnut 發表於 19-3-16 09:35

小朋友幾大先? 如果太細其實大大下就會唔見左d疤架喇 ...
佢3歲半...我明, 不過佢話著裙唔靚, 依家未肯著裙, 慘在返學著親裙都喊到好似賣左佢咁
如果唔諗諗佢, 我驚隔離屋以為我打女都似

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

好貪靚下喎
買D公仔膠布黐住先得唔得?

複式洋房

2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
我家姐個仔之前玩板車撞親個頭都係搽佢去疤, 搽左幾個月, 早排新年見佢都靚仔返晒...
傾開先知佢幫個仔搽bio oil, 依家我地幾個媽媽都買定支放屋企看門口

複式洋房

2019勳章

VV媽 發表於 19-3-17 15:11
好貪靚下喎
買D公仔膠布黐住先得唔得?
試過啦, 但貼得耐佢話痕喎

複式洋房

2019勳章

ummeko 發表於 19-3-19 10:35
我家姐個仔之前玩板車撞親個頭都係搽佢去疤, 搽左幾個月, 早排新年見佢都靚仔返晒...
傾開先知佢幫個仔搽bi ...
唔該你! 咁我女3歲半用唔用得呀?

複式洋房

2019勳章

可以呀, 其實好多媽媽大肚都會用佢搽身搽肚防紋, 就係因為佢天然

珍珠宮

2019新春慶豚圓

小朋友皮膚好,等佢自然慢慢變淡就可以呱

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊