自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

simplegirl 發表於 19-4-7 15:21
有d人係咁,以為你冇所謂就得寸進尺,冇所謂唔等於過我底線囉

早排我試過爆佢一鑊大大鑊㗎,之後佢應該收斂啲,佢成日話自己有好多閨蜜朋友,我咪叫佢搵佢哋囉,佢話佢嗰啲女仔朋友感情好好,咪係佢啲小學中學朋友囉,我有叫佢搵佢哋架!有乜咪叫佢哋幫你囉,唔好搵着我來搞! 而家我鍾意就覆下佢唔鍾意就唔覆佢, 佢試吓再話我,我就爆佢,唔會同佢客氣,呢啲人得寸進尺,如果佢真係咁多朋友就唔會搵我同我呻佢唔識搭巴士啦! 講真!小學中學朋友人地個個都有家室有自己小朋友啦!邊個咁得閒「湊」佢? 耐唔時見你一次梗係客氣關心啦!佢好話我哋個group冇人理佢,話佢啲小學中學朋友對佢仲好

公爵府

回覆樓主:

介紹佢上bk,有咩上來講, 大把jm比意見佢

公爵府

lingw. 發表於 19-4-7 17:11
介紹佢上bk,有咩上來講, 大把jm比意見佢

到時我諗佢咩雞毛蒜皮嘅事都會上嚟呻一大爛餐,佢連唔識搭巴士搭錯車都可以同我呻,我想講我病到死死下都仲要做家務,洗衫洗碗煲水,整嘢食,唔知係咪因為有啲人真係自細有工人服侍佢真係會咁,佢處理事情嘅能力係好低! 但佢又真係高學歷喎,喺外國讀左幾年大學回流返嚟,英文唔錯,而家係補習老師,我自問英文差又冇學位,但我都不至於唔識得睇Google Maps搵路要打俾朋友問餐廳地點。

首頁

尾頁

跳至