自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

C6話佢黎緊會同佢上司同埋幾位同事一齊跟團去日本品酒浸溫泉打Golf, 話去幾日.

佢話個旅行團會帶佢地去參觀D釀酒廠同睇制酒流程, 亦會試飲同買酒, 係唔係真係有呢D團?

大宅

Linda_lady 發表於 19-3-15 17:32
C6話佢黎緊會同佢上司同埋幾位同事一齊跟團去日本品酒浸溫泉打Golf, 話去幾日.

佢話個旅行團會帶佢地去參 ...

可以自己包團架嘛

俾錢叫旅行社攪,話有幾多人參加、想去邊啲行程景點,旅行社個報價

子爵府

永安有尼d團

男爵府

MrsPerthLiu 發表於 19-3-15 17:38
可以自己包團架嘛

俾錢叫旅行社攪,話有幾多人參加、想去邊啲行程景點,旅行社個報價

一般要包團要幾多人?

大宅

Linda_lady 發表於 19-3-15 19:10
一般要包團要幾多人?

2個人都得架

有獨立/私人包團架

男爵府

Jordan_2006 發表於 19-3-15 17:40
永安有尼d團

哦, 我好少去旅行, 以前都係朋友負責計劃同訂機票酒店, 咁大個女都係去過3次旅行, 日本, 台灣同泰國.
今次C6話佢要放低我同BB幾日同公事去旅行玩下, 跟團去品酒浸下溫泉同埋打Golf, 我都唔知有呢D品酒團.

侯爵府

2019新春慶豚圓

回覆 Linda_lady 的帖子

係呀!有一間叫 Jumbo Golf 有訂球場服務、品酒+golf 丶浸溫泉+ golf 嘅團。大家好似普通參加旅行團一樣報告名,亦應該可以包團。

子爵府

Linda_lady 發表於 19-3-15 17:32

佢話個旅行團會帶佢地去參 ...

南華, golf 007 都有這類trip

男爵府

jellomama 發表於 19-3-15 19:15
回覆 Linda_lady 的帖子

係呀!有一間叫 Jumbo Golf 有訂球場服務、品酒+golf 丶浸溫泉+ golf 嘅團。大家 ...

佢地跟閃令令旅遊, 個C6差唔多出發先轉貼比我睇個行程.

佢地埼玉縣兩間清酒廠「滝澤酒造」及「松岡釀造」,

之後去千葉縣Bristol Hill Golf Club打高爾夫球, 入住溫泉酒店等.

閃令令旅遊專業品酒團

男爵府

Teletrend 發表於 19-3-15 19:18
南華, golf 007 都有這類trip

等BB大D, 有機會我都想參加呢D特式旅行團, 親子團都唔錯.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊