懷孕前後

跳至

洋房

31w3,今日去私家覆診,話BB生長有啲慢,寫左信叫我聽朝入威院檢查,度血流量同照特別的超聲波,有無其他媽媽都試過?最後有無事?仲會做啲咩檢查?話應該要住院一晚。。。
謝謝

複式洋房

2019新春慶豚圓 2019勳章

mahoyanyan 發表於 19-3-15 21:26
31w3,今日去私家覆診,話BB生長有啲慢,寫左信叫我聽朝入威院檢查,度血流量同照特別的超聲波,有無其他媽 ...

我13號33週做完特別超過波 我6號覆診時話BB偏細 歌日醫生話13號做完都係無增長就要即日入院催生...但又俾我追到 做完醫生話可以睇多2星期再番去照

洋房

Lumichan 發表於 19-3-15 21:55
我13號33週做完特別超過波 我6號覆診時話BB偏細 歌日醫生話13號做完都係無增長就要即日入院催生...但又俾 ...

你做左啲咩追番咖?
係咪照完就岀得院?謝謝回覆

複式洋房

mahoyanyan 發表於 19-3-15 22:45
你做左啲咩追番咖?
係咪照完就岀得院?謝謝回覆

食蛋食牛排三文魚扒飲朱奶 想食咩就食咩
係呀照完就出院啦

洋房

Lumichan 發表於 19-3-15 22:54
食蛋食牛排三文魚扒飲朱奶 想食咩就食咩
係呀照完就出院啦

我無乜食慾,,,不過試下再努力啲,,

禁止訪問

複式洋房

mahoyanyan 發表於 19-3-15 22:58
我無乜食慾,,,不過試下再努力啲,,

我都係無食慾嫁 所以BBQ先偏細 為左吾洗催生我逼自己都要食

洋房

Lumichan 發表於 19-3-15 23:29
我都係無食慾嫁 所以BBQ先偏細 為左吾洗催生我逼自己都要食

我有幾日試過早餐食多少少,點知滯足全日,仲衰(emoji)
你都要加油(emoji)(emoji)

複式洋房

mahoyanyan 發表於 19-3-16 00:45
我有幾日試過早餐食多少少,點知滯足全日,仲衰(emoji)
你都要加油(emoji)(emoji)
...

我大多數吾食早餐 我起身都10點幾11點 就落去食飯 晚餐番呀媽度食就一定有魚湯

複式洋房

2019新春慶豚圓

無胃口就飲下湯啦,加油呀

洋房

依家喺醫院,,,等,,,唔知等到幾時先見到醫生

翡翠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

我C6個朋友好似系,話胎兒細,入院打針,觀察。依家囡囡都10歲喇。

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊