1-3歲

跳至

大宅

2019新春慶豚圓

唉,尿片又難換,拉拉褲又好易漏
成日半夜換褲 係咪訓覺用尿片好D呢

大宅

2019勳章

回覆樓主:

我又無咁情況,係咪吾岩size?

侯爵府

2019新春慶豚圓 MommyPanel勳章 2019勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

我係日頭用學習褲,夜晚訓覺用尿片,因為我發現學習褲側邊位好易漏尿,bb訓覺又好鍾意側身訓,成日都漏出嚟,pampers、huggies嘅學習褲都係咁,但係用尿片訓覺就冇呢個問題

大宅

2019新春慶豚圓

jtw_ki 發表於 19-3-16 12:18
我係日頭用學習褲,夜晚訓覺用尿片,因為我發現學習褲側邊位好易漏尿,bb訓覺又好鍾意側身訓,成日都漏出嚟 ...

可能係甘呀,我今晚試下用番片片

大宅

我都係日頭用學習褲,夜晚訓覺用尿片

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

overnight用片

伯爵府

拉拉褲過唔到夜架,瞓過夜我都係用片

大宅

回覆樓主:

我全晚拉拉褲,又無試過漏尿窩。前幾日睇過吾知邊隻尿片講,如果漏尿即係吾岩size,係時候要換片碼數

複式洋房

2019新春慶豚圓

我地用大王,又無咁嘅問題喎,轉來轉去都唔見漏,係咪size唔啱?

民房

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

我女調轉,用片訓覺會漏,用褲仔冇事

公爵府

回覆樓主:

我夜晚都係著片,因為片闊d,我女大脾粗,拉拉褲包唔哂pat pat

珍珠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

不如你轉下牌子啦,我覺得H既唔錯亞

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 MommyPanel勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我女用p牌拉拉褲過夜都無事喎,除非佢半夜飲好多水屙好多,係咪唔啱size?

複式洋房

moksamuel 發表於 19-3-16 03:34
唉,尿片又難換,拉拉褲又好易漏
成日半夜換褲 係咪訓覺用尿片好D呢

我又無 7個月就幫佢著拉拉褲未試過 係咪吾岩size

子爵府

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
我仔轉用褲都冇漏尿情況
連大都冇整出黎
不過先仔用h 片出粒粒