懷孕前後

跳至

複式洋房

2019新春慶豚圓 2019勳章

想問問大家(emoji)‍♀️(emoji)‍♀️

有無朋友去照超聲波 有e生係細心同可以比老公坐旁邊一齊睇住個Mon睇BB情況架(emoji)

事原係 我去某e生照超聲波但可能地方太細 老公離我遠遠的望住另一個mon睇 我同e生就睇同一個mon睇BB情況 但我其實想同老公一齊睇 見証下麻

大家有無細心醫生推介呢(emoji)(emoji)(emoji)

複式洋房

2019新春慶豚圓

我只照過謝喜兒,好大個Mon,睇得好清楚

複式洋房

HappyMaMaBaby 發表於 19-3-16 12:39
我只照過謝喜兒,好大個Mon,睇得好清楚

謝謝你 但姑娘話普通產檢不做?超聲波同產險有分別嗎?

複式洋房

2019勳章

Corachanchan 發表於 19-3-16 11:59

有無朋友去照超聲波 有e生係細心同可以比老公坐旁邊一齊睇住個Mon ...

王紹宏,細心,值得推介

複式洋房

Corachanchan 發表於 19-3-16 11:59

有無朋友去照超聲波 有e生係細心同可以比老公坐旁邊一齊睇住個Mon ...

羅麗華醫生,次次都叫我老公坐我隔離一齊睇bb

複式洋房

回覆 Corachanchan 的帖子

尋日照完梁鳳霞,三四個字照完,老公在旁邊一齊睇大mon

大宅

yyungkan 發表於 19-3-16 14:47
王紹宏,細心,值得推介

我都係月底王醫生照結構,佢有母胎學

大宅

sandy_astroboy 發表於 19-3-16 16:02
我都係月底王醫生照結構,佢有母胎學

我聖誕節前照完了。bb好姿勢不要20分鐘搞定!不過醫生細聲我聽不清楚,老公聽清楚

FB體驗帳戶

newbabyparents 發表於 19-3-16 15:02
回覆 Corachanchan 的帖子

尋日照完梁鳳霞,三四個字照完,老公在旁邊一齊睇大mon ...

請問梁鳳霞醫生照得仔細嗎?
你覺得佢好唔好? 謝謝

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

林勇行醫生

FB體驗帳戶

JD930 發表於 19-3-17 03:41
林勇行醫生

我都是搵林勇行醫生,睇完會有一大堆黑白相比返你4D 就有4張,加一隻CD 會錄埋當時大家對話。好細心,係講野細聲,我仲帶埋老公媽咪一齊入房睇添

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

查查_2018 發表於 19-3-17 09:32
我都是搵林勇行醫生,睇完會有一大堆黑白相比返你4D 就有4張,加一隻CD 會錄埋當時大家對話。好細心,係講 ...

係啊 我產檢至接生都係搵佢,的確好好

複式洋房

Memami 發表於 19-3-16 23:41
請問梁鳳霞醫生照得仔細嗎?
你覺得佢好唔好? 謝謝

OK ge, 要照既都有照齊,BB好似訓著咗,照既過程都好順利,10幾分鐘就照完,問問題要等醫生照完先可以問。

FB體驗帳戶

newbabyparents 發表於 19-3-17 14:42
OK ge, 要照既都有照齊,BB好似訓著咗,照既過程都好順利,10幾分鐘就照完,問問題要等醫生照完先可以問 ...

好丫唔該晒

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊