美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

333s 發表於 20-7-11 10:31
用料好靚,全部用返佢im 出品。
做機有效果。 請問你做了什么机?
...

深層清潔就aqua peel。
補濕就無針水光槍、冰鑽。
嫩膚平的就1064、貴的discovery pico ,做完會白滑左。
前排試做無痛hifu,即時提升。
age jet 我妹做過,可提升眼部肌膚。

男爵府

kuma527 發表於 19-3-16 13:08
有冇join左英格蜜兒~好唔好

成日book唔到,狂sell 做facial冇得瞓
但係我鍾意佢個dream eyes 按摩

男爵府

Wyy210 發表於 19-8-26 15:14
呢間野做完又無效果又勁Hard sell,
係Hard sell X 1000000000000, 我已經買左佢2萬幾蚊Package, ...
呢間野近來超级Hardsell,成日做完逼你聽佢sell野,吾買又黑面,希望做完D course就同佢一都兩斷。

珍珠宮

回覆樓主:

Join 咗成日book 唔到,好彩6月做完唔再續。

男爵府

very hard sell

複式洋房

我係天水圍分店做 佢都有sell我但係 每次都係做完Facial食甜品嗰陣時先會不過就算我唔肯佢都5分鐘之內比我走 facial同減肥 按摩我都有 join 做緊期間佢哋唔會嘈住我 第一次 join佢哋就送咗好多產品俾我之後我話唔要產品佢哋就會送療程因為我太多用唔晒 至於book時間我次次都可以book到就算早一個鐘取消都可以 可能睇分店? 不過每一次我都要指定美容師 同埋按摩師 唔可以轉其他人 初頭啱啱開始試過有一次 試過轉過一個美容師佢係咁做緊嗰陣時sell我 我投訴我之後以後都冇再用其他美容師亦冇人再sell我

複式洋房

Fionamuiju 發表於 20-9-16 02:14
我係天水圍分店做 佢都有sell我但係 每次都係做完Facial食甜品嗰陣時先會不過就算我唔肯佢都5分鐘之內比我 ...

同一個按摩師同一個美容師有好處係做療程嘅時候你同佢熟咗有時可以幫你加時間做機免費幫你做埋頸 或者其他部位 但係真心嘅 可能天水圍分店比較細少客 所以佢哋比較珍惜啲客人

別墅

完全冇考慮,呢間出名勁Sell,試都唔敢試,不過分店多同幾方便係真

男爵府

我在油塘副線做開冇Hard sell,亦沒有覺得難book,有時sell下你唔買都唔會黑面。1.2萬36次,敏感舒緩facial.最近又買了16次6千蚊閃爍facial,不知道有冇買貴咗呢

複式洋房

回覆 jalan 的帖子

你幾時係生客?我2019年join勁貴呀b5或40倍$600一次,上次比佢sell做新野 扣左2格=$1200
好恐怖

複式洋房

回覆 wingfufu 的帖子

係啦 格數吾清晰 好亂 次次講都吾同自己mark底左同佢都幾大出入

複式洋房

jalan 發表於 20-9-1 19:09
深層清潔就aqua peel。
補濕就無針水光槍、冰鑽。
嫩膚平的就1064、貴的discovery pico ,做完會白滑左。

我覺得aqua一d用都無 仲係好多黑頭

複式洋房

回覆 Manyee9169 的帖子

佢地有無冷靜期架 依家先見咁到咁黑店

複式洋房

療程後最後既mask吾知mask我覺得流流地
大家知道嗎

複式洋房

我係黃埔分店買左$20000/100格,可以扣按摩/ magic hand facial/魚子facial, 之後仲JOIN左pico 12次 ($5800 X 12), 送12次Aqua Peel加D面膜,每次去做PICO都話我塊面好乾要加無針水光,試過一次完全唔覺有咩特別,尋日去做pico又話我對眼好差,sell我眼袋槍,本來唔做跟住俾我扣格咁又試左次,有D效果但又sell$3800一次X12次,真係好痴線,差不多每次去到都sell野,我真係好後悔去左試做...其實而家都好擔心點樣可以用到剩餘的格數同pico package...每次都Sell攪到好大壓力,大家有咩應付方法?

大宅

kuma527 發表於 19-3-16 13:08
有冇join左英格蜜兒~好唔好

我試過!每一次瞓喺度都sell爆

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至