0-6個月

跳至

首頁

尾頁

別墅

heidic621 發表於 19-3-17 09:19
孖b 32 週 1 出世,過晒預產期先出院
Quit 咗份工自己湊,而家更正 3 個半月,成日鬥喊爭抱,呢排大孖仲幾 ...

明白你,夜晚我都係一打二,真係去個廁所都5得,可以交流下

別墅

Quit 咗份工自己湊,而家更正 3 個半月,成日鬥喊爭抱,呢排大孖仲幾 ...

媽媽加油呀,我都係孖B自己一個湊,最多好耐先一次我哋約朋友食飯或者兩公婆有好想睇嘅戲先搵公公婆婆黎湊幾個鐘,平時都係自己湊同老公返黎幫下手做下家務,我都係同奶奶反咗面,比公公婆婆湊我唔放心,有時扭計真係頭都痛埋,不過睇住佢哋一日一日大同兩多咗互動一齊玩嘅開心,真係幾辛苦都好值得,大家一齊加油呀呀!

複式洋房

媽媽好西利,我湊一個已經覺得好吃力

複式洋房

我都有對孖b 岩岩出世一個月仲有個大女,自己一個湊晒,真係攰到死
有gp 可以加埋我嗎?

大宅

媽媽你好犀利,我好佩服你
我湊一個都已覺好辛苦,仲要我媽主力湊的,我只需頂通宵更……

別墅

buluchu 發表於 19-5-5 19:00
有冇 group?一起交流心得

我都係孖b, 如果唔早產, 預計9月初開刀, 開group 可唔可以add 埋我呀

大宅

湊孖b好叻呀!

別墅

Noelleyip 發表於 19-7-13 07:56
我都有對孖b 岩岩出世一個月仲有個大女,自己一個湊晒,真係攰到死
有gp 可以加埋我嗎?
...

我都有對孖b 兩個月大 請咗一個工人姐姐主力湊孖b 其他家務工人唔洗點做 夜晚放工就由我&老公負責湊 工人就由零晨開始湊到我地放工
如果有group 加埋我

首頁

尾頁

跳至