親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

joeymos 發表於 19-3-20 09:45
是否 Museum of Pop Culture? 因為 Trip Advisor 既評語一般,所以out 左 tim

佢之後改名EMP museum.適合小朋友

公爵府

bbc2018 發表於 19-3-20 10:20
是呀!幾個museum 加needle 玩足1日

Space Needle 裝修前有旋轉餐廳,上去食嘢就送埋門卷,餐飲係貴少少,但咁嘅 view,我覺得都值得。聽講而家冇左餐廳,只剩酒吧同一個 cafe,裝修後我都未去過,唔知而家係點

公爵府

bbc2018 發表於 19-3-20 10:23
佢之後改名EMP museum.適合小朋友

EMP 係舊名了,之後再改 Museum of Pop Culture,簡/暱稱 MoPop

大宅

mugtaitai 發表於 19-3-20 10:31
EMP 係舊名了,之後再改 Museum of Pop Culture,簡/暱稱 MoPop

我3年前去,吾記得乜名,頭先上網查好似是這個。needle 側, 好多playrooms, 玩吾同music

Del photo

公爵府

bbc2018 發表於 19-3-20 10:37
我3年前去,吾記得乜名,頭先上網查好似是這個。needle 側

係呀,就係佢了,我上一次去係 2017 年,已經改左名了

大宅

買seattle city pass抵好多

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊