美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

前post 給封了,有jm提到打完斑更深,唔知道她在那裡做,我就沒有這情況,打了6次pico及2次excel v,到第4次才明顯見到效果,比預期的慢,可能是深層荷爾蒙斑的關係,現在大約淡咗四成。

唔知 Discovery pico 部機係咪較 enlighten 更强勁效果更好,有冇jm 試過可以分享吓呢?

子爵府

減齡達人勳章

anabbb 發表於 19-3-18 01:13
前post 給封了,有jm提到打完斑更深,唔知道她在那裡做,我就沒有這情況,打了6次pico及2次excel v,到第4 ...
又封? 因為太多人叫pm??

大宅

前post 給封了,有jm提到打完斑更深,唔知道她在那裡做,我就沒有這情況,打了6次pico及2次excel v,到第4 ...

你指你自己打左6次PICO + 2 次EXCEL V, 第4次先有明顯效果? 你第一次去照機時, 佢有無預算你一共要打幾多次先得?

大宅

wing_tt 發表於 19-3-18 10:03
又封? 因為太多人叫pm??
太多叫Pm

大宅

X'mas2002 發表於 19-3-18 10:41
你指你自己打左6次PICO + 2 次EXCEL V, 第4次先有明顯效果? 你第一次去照機時, 佢有無預算你一共要打幾多 ...
佢話起碼六次。

之前去過另一間咨詢,醫生話我的斑唔會完全冇晒!

男爵府

有另一個jm分享過,原來黑色素係有記憶,同埋我覺得每一個人嘅情況根本冇可能係一模一樣,所以大家嘅分享只係參考。

大宅

ktang0 發表於 19-3-18 18:40
有另一個jm分享過,原來黑色素係有記憶,同埋我覺得每一個人嘅情況根本冇可能係一模一樣,所以大家嘅分享 ...
收到。

同埋話如果打的度數過太會將底層的色素抽咗上黎所以深色咗,要時間等佢慢慢淡。

大宅

我打discovery pico, 第三個星期睇到效果。打左兩次好左勁多!我本身係雀斑多。

洋房

ktang0 發表於 19-3-18 18:40
有另一個jm分享過,原來黑色素係有記憶,同埋我覺得每一個人嘅情況根本冇可能係一模一樣,所以大家嘅分享 ...

認同

別墅

回覆 Elimoon5 的帖子

我想問你去边打discovery pico? 幾幾錢?

凹凸洞有冇效?

伯爵府

Elimoon5 發表於 19-3-19 17:16
我打discovery pico, 第三個星期睇到效果。打左兩次好左勁多!我本身係雀斑多。
...

我都想知你邊間打

大宅

花花b 發表於 19-3-19 20:35
我都想知你邊間打

我响Dr Rexxxn

大宅

Doublecove 發表於 19-3-19 20:32
回覆 Elimoon5 的帖子

我想問你去边打discovery pico? 幾幾錢?

佢而家好似做緊優惠,一萬蚊五次治療師打。如果醫生打就四千幾蚊一次

大宅

近四次去做pico,等的時間長左好多,三十至五十分鐘不等,又唔係好多客等緊,問治療師今日好忙?佢答只係約好的booking,唔明點解要等咁耐,唔知你哋係咪一樣?

禁止訪問

大宅

anabbb 發表於 19-3-22 13:37
近四次去做pico,等的時間長左好多,三十至五十分鐘不等,又唔係好多客等緊,問治療師今日好忙?佢答只係約 ...

我又唔係喎, 去到等一陣已叫洗面啦.

大宅

cinda72. 發表於 19-3-22 13:59
佢做左excel v+pico係好旺,因為真係抵,我要book到4月丫

吓? 佢比你4月仲可以做早鳥? 上次我問佢講話PROMO做到3月同埋一定要於3月內做. 因為我仲有個聖誕PROMO一定要3月內完成, 我焗住要做埋先, 如果唔係我其實想做兩次早鳥的.

禁止訪問

男爵府

cinda72. 發表於 19-3-22 14:36
冇,我冇book到,4月先啦,我未plan好時間表

佢哋呢樣嘢嚴厲過A姐好多, A姐就可以hold優惠, 佢哋就唔得

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至