夫婦情感

跳至

首頁
12345...7

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

Solarflare 發表於 19-3-18 15:45
有啲好奇。
菲律賓小姐係本國都無出路咩? 做演員? 包養?
點解要來香港做 maid?

雖然係菲律賓小姐,但响本土未必搵到食的

新聞都有講,其他國家嘅得獎者,好多都要拍AV 搵食添

男爵府

PTMCYS 發表於 19-3-18 12:23
係架, 我屋企還有個男小主, 隨時比佢食埋....

男屋主夏天赤裸上身, 又有肌肉, 索菲傭打掃又汗濕 ...

哇~呢啲係AV劇情嚟喎

男爵府

I9528 發表於 19-3-18 16:18
雖然係菲律賓小姐,但响本土未必搵到食的

新聞都有講,其他國家嘅得獎者,好多都要拍AV 搵食添

拍AV

男爵府

mingmama 發表於 19-3-18 16:22
哇~呢啲係AV劇情嚟喎

我保證每一個請過靚女maid既男主都想像過類似情節。 認唔認就另一回事。
所以最好唔好請一個靚過老婆既maid啦。

子爵府

Solarflare 發表於 19-3-18 16:30

我保證每一個請過靚女maid既男主都想像過類似情節。 :ha ...

我覺得唔可以用老婆的樣貌來比較, 差過老婆, 唔一定無吸引力, 而且衣著要限制..... 好似上次見個印印, 貼身褲內似無底底又非無的情況, 又打扮得像香港女仔, 勁吸引男主人的眼睛....

有殺錯無放過, 要樣不太衰, 但又不會對她有性趣的為妙

琥珀宮

畀面勳章

Solarflare 發表於 19-3-18 16:27

拍AV

確係大把,英國美國加拿大,全部仲要係冠軍人馬

大宅

我家姐姐樣子同身型都幾靚,但是皮膚不好,申請來時是老公選的,都幾好樣,來到貨不對板不過我不擔心,我還將我不喜歡的保養品比她用,有自己做好自己我不擔心呀!而且老公只是一般般好,我常常開玩笑,他走了我開香檳慶祝(emoji)(emoji)

子爵府

jeffkafung 發表於 19-3-18 17:43
我家姐姐樣子同身型都幾靚,但是皮膚不好,申請來時是老公選的,都幾好樣,來到貨不對板不過我不擔 ...

我常常開玩笑,他走了我開香檳慶祝(emoji)(emoji) ---> 妳不要跟男人說這些笑話呀! 隨時又是一個專登激妳的動機和借口來....

大宅

PTMCYS 發表於 19-3-18 17:49
我常常開玩笑,他走了我開香檳慶祝(emoji)(emoji) ---> 妳不要跟男人說這些笑話呀! 隨時又時一個專登激妳 ...

珍珠宮

比我都唔會請個索工人.....最好係中年樸素女人啦...
有個索工人..唔一定係擔心自己既男人會出事...
反而係驚好易野其他事.

我朋友個印姐....唔算係好索..但個樣都好順眼既清清純純咁...
有次佢返到屋企....想推開大門時推唔開有野阻住...
再望下...原來佢個印姐暈o左係地下...
即送佢去醫院啦..點知一check...原來有o左4個月...
但印姐本身明明未婚又話未有男友咖....

問o左好耐..佢先講...原來個肚係佢同一座上幾層既男住客既..
印姐話呢個男人出出入入都會同佢打招呼..好nice咁既...
有次佢唔舒服...係樓下嘔...咁啱見到個男人...
男人即上前關心仲帶左佢返佢屋企...之後既事唔駛再細講啦.

咁我fd緊係帶埋姐姐上去搵佢啦...個男人完全唔認
話唔識佢既...而且個男人係一家4口住既...

最後搞到好麻煩...佢話過以後唔請好樣既....

男爵府

lovelykitty 發表於 19-3-18 18:04
反而係 ...

個男住客都幾無賴~喺度住仲喺度食野味真係好賤格

珍珠宮

mingmama 發表於 19-3-18 18:13
個男住客都幾無賴~喺度住仲喺度食野味真係好賤格

咩人都有,貪就手

大宅

家中工人樣子都不錯架。老公都讚佢樣ok..仲只得29歲。不過暫時相信佢就算滾到開花都唔會笨到呢到食呢到柯。

大宅

我附近都有一個,太太真係不修邊幅一般中年圓潤師奶,男人無特別,但個姐姐明顯好後生,白白淨,好清純可愛嘅樣,又嬌小,個囡囡又痴實姐姐,兩個成日開開心心,反而見親太太都木口木面生人勿近咁款

子爵府

Heisenberg 發表於 19-3-19 11:40
我附近都有一個,太太真係不修邊幅一般中年圓潤師奶,男人無特別,但個姐姐明顯好後生,白白淨,好清純可愛 ...

所以我有時見到中年男和印印拖手/生B等, 會覺得唔係咁簡單.

傭人變主人, 而且可以留係香港, 很多單身傭人都想做吧!

子爵府

mukmuk 發表於 19-3-19 01:25
家中工人樣子都不錯架。老公都讚佢樣ok..仲只得29歲。不過暫時相信佢就算滾到開花都唔會笨到呢到食呢到柯。 ...

男人有時都唔係咁相信自己 , 我經常說, 我對老婆一條心, 希望一生一世, 朋友說我理性得令做人沒趣. 但唔會用裸女陪自己訓來証明我幾有定力, 妳明嗎?

子爵府

lovelykitty 發表於 19-3-18 18:04
反而係 ...

我想問個賤男老婆係咪有理無理都企係佢老公個邊呀 ?

最賤係食人野, 要人家找數, 要比人燒 J

子爵府

mingmama 發表於 19-3-18 16:22
哇~呢啲係AV劇情嚟喎

戲如人生

大宅

PTMCYS 發表於 19-3-19 12:05
所以我有時見到中年男和印印拖手/生B等, 會覺得唔係咁簡單.

傭人變主人, 而且可以留係香港, 很多單身傭人 ...

唔識講,但有家室男人搞自己helper喺我眼中係極賤,因為唔止傷害自己老婆,我當感情事外人唔明,但D小朋友呢,完全影響佢哋觀念,一干人等日後成世有陰影,所以要搞麻煩D男人搞得乾淨D,唔好影響一家大細

至於我提到嗰一家三口加工人,係有D怪,因為姐姐囡囡同個爸都係寬容,但ftm太太長期嚡口嚡面又有D鬼鼠好生人勿近,反而佢係唔夾個家庭氣氛

大宅

就算年紀大的姐姐都有機會開放 sexy, 夜晚穿睡袍全真空都有, 香港地有乜野係冇可能呢 ?

首頁
12345...7

尾頁

跳至