懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

kittylovebb 發表於 19-3-18 23:28
幾$$?

我係做T21進階版 $7500 尖沙咀羅麗華醫生

別墅

2019新春慶豚圓

Balluno 發表於 19-3-18 12:34
有冇媽媽去過家計會做 nifty pro?
我問過姑娘話大約$4500-$5000 4月加價,醫生再加$500診金
擔心家計會醫 ...

龔羽一電話一打就通,唔覺好full,你可以再打去,避開人地食飯時間。

大宅

PhoebeChan333 發表於 19-3-19 03:52
龔羽一電話一打就通,唔覺好full,你可以再打去,避開人地食飯時間。

今日打左第3次有人聽喇!
個姑娘態度都幾好,話約做測試基本上都會有位架喇!$4800 包診金

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆 Balluno 的帖子

包唔包埋第一次產檢?

大宅

newpower_hk 發表於 19-3-20 10:33
回覆 Balluno 的帖子

包唔包埋第一次產檢?

姑娘話包照超聲波

民房

我都喺家計會做左nifty pro,感覺幾好。家計會可以做nifty pro既日期唔多,好似要每星期得一日先有期可以做,同埋時間可能間間診所唔同。

佢係要做早期懷孕評估(醫生檢查連照陰超同俾埋幾張相,唔係照肚,$500)先可以一次過做埋nifty pro。醫生檢查後,姑娘抽血,之後會話俾你知幾時有結果。

拎報告時有護士講解成張報告既。

再詳細D你可以打去直接問。

https://www.famplan.org.hk/zh/our-services/clinic-services/pre-marital-fertility-preparation/early-pregnancy-assessment/fee

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊