自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

2019勳章

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

去連鎖店, 正價8998買
購物保證

wcpcelia    發表於 19-3-18 14:44

大宅

2019勳章

去樓上鋪簡直係賭大細, 以前試過樓上鋪買機出事, 以後只會去大鋪買...

要平問下薯乜通C記佢地有咩優惠出機...

大宅

mamikongkong 發表於 19-3-18 12:53
想出部S10+ 512 GB 陶瓷白自己用,點樣出最抵?上台 / 淨機都OK,最緊要平就得!
朋友話去先達或者樓上出, ...

收到1010 sales offer,送「2部」全新S10呀!

月費$837,27個月合約,5張電話卡
共用 20GB 數據,仲零機價,免預繳,
再加送 Apple Airpod 或 'Prynt' 手機相片打印機一部

送2部電話仲好多選擇:

A) Samsung S10 plus 128GB + S10_128GB

B) iPhone8_256GB + ( iPhone8 Plus 64GB 或Samsung S9_64GB )

C) iPhone8 Plus 256GB + ( iPhone8_64GB 或 LG G6_64GB )

大宅

2019勳章

Chrischancc 發表於 19-3-18 15:12
去樓上鋪簡直係賭大細, 以前試過樓上鋪買機出事, 以後只會去大鋪買...

要平問下薯乜通C記佢地有咩優惠出機 ...
Cxl 好貴 分期要$700幾
人地smt上台分期24個月仲有6個月係免費
加加埋埋先$500幾
總數平成$2000幾

珍珠宮

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

睇下有無朋友係the club會員, 可以csl淨出機有9折

大宅

2019勳章

你要幾平吖? 筆直唔夠咪揀部少GB既囉...

複式洋房

DonnieBB 發表於 19-3-19 12:58
睇下有無朋友係the club會員, 可以csl淨出機有9折
我見仲有分送, 而且D分仲可以換野, 見S10機殼甚至機票都有

男爵府

DonnieBB 發表於 19-3-19 12:58

我是the club會員呀

別墅

買咁貴機, 都係去大鋪穩陣D啦
都比得起錢買貴機, 都唔爭左平嗰少少

珍珠宮

2019新春慶豚圓

Jabinego 發表於 19-3-20 13:46
我見仲有分送, 而且D分仲可以換野, 見S10機殼甚至機票都有

c6問咗, 如果9折淨買機唔上台係無 the club 分 ga la.
機票係買機上台先有

禁止訪問

子爵府

MISSICE128 發表於 19-3-20 14:26
我是the club會員呀

要白金

禁止訪問

2019勳章

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 睛靈勳章

栗子撻 發表於 19-3-20 14:45
買咁貴機, 都係去大鋪穩陣D啦
都比得起錢買貴機, 都唔爭左平嗰少少

x2

大宅

mamikongkong 發表於 19-3-21 11:18
而家512 GB以下都唔夠用, 平時同小朋友影好多相好快爆
我都建議你去薯乜通出...
又唔洗預繳機價又有爆mon保養

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

mamikongkong 發表於 19-3-18 12:53
想出部S10+ 512 GB 陶瓷白自己用,點樣出最抵?上台 / 淨機都OK,最緊要平就得!
朋友話去先達或者樓上出, ...

買咗講下用後感
好想買,但太貴,我只可以買note 9

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊