自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019新春慶豚圓

剛在火車突然有一陣臭味,唔知邊個放,見其他人無反應。
有一次同事放屁(有聲),大家異口同聲話,你近排腸胃唔係咁好喎
聽朋友講,c6 在被內放,被罵了一頓。
大家有無經歷分享?

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

前公司有個無廉恥嘅台灣佬,講野懶風趣以為自己古阿莫(但日日都係咁仲要噴口水)
返工唔客氣地放屁,前面同事經常開大風扇吹散陣味,佢唔覺醜
有次lunch time在同事身邊經過到路行一路bubububu

一齊出差坐飛機同事特登遠離佢坐,大佬焗足幾個鐘會死架

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

ksliu7272 發表於 19-3-18 18:31
有一次同事放屁(有聲),大家異口同聲話,你近排 ...

我上星期湊小朋友返學、中層有個入l平常見慣既男人入lift,再入一個生面口d既女人,門一閂埋,突然聽到一下響屁聲,我轉頭一望,個男人都企前左一下,再聽到一連串既屁聲,再望企到最後既女人,佢無表情只看前面,係呢個女人放的,差不多半分鐘焗住聞臭屁味,好嘔。

出lift問阿仔臭唔臭,佢話無呀。

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

放屁...... 冇得控制㗎喎 ......!

子爵府

回覆樓主:

試過搭手扶電梯向上,我前面條poor guy放屁!

子爵府

B301 發表於 19-3-18 19:01

其實點會控制唔到呀?!

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

點會控制唔會呀,屎急都識忍啦

大宅

搭長途機,locate 唔到 “味源” 真係比死更難受

wcpcelia    發表於 19-3-19 11:08

大宅

Charlotte_mom 發表於 19-3-18 19:07

佢承認自己失禁

複式洋房

2019新春慶豚圓

Charlotte_mom 發表於 19-3-18 18:39
前公司有個無廉恥嘅台灣佬,講野懶風趣以為自己古阿莫(但日日都係咁仲要噴口水)
返工唔客氣地放屁,前面 ...

應該叫佢做屁王之王

大宅

2019新春慶豚圓

我成日入lift 都有臭屁味,可能上手係lift 放完

大宅

試過同老細同lift,佢放冇聲屁
臭到爆呀

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Charlotte_mom 發表於 19-3-18 19:07

就算係對住自己另一半,如果我忍唔住放咗個屁,我都會覺得尷尬,會講唔好意思,何況係公眾場合

侯爵府

回覆樓主:

有D呀伯一路行真系出力放仲好大聲
活在當下

男爵府

回覆樓主:

我姐夫唔比個仔亂放屁,係屋企要行去冇人嘅地方放,係架車唔準放,要忍住。有一次個仔係架車放,比佢老豆趕落車自己行返屋企,好在唔係幾遠,行左四,五十分鐘。

男爵府

千千萬萬 發表於 19-3-18 20:29
我姐夫唔比個仔亂放屁,係屋企要行去冇人嘅地方放,係架車唔準放,要忍住。有一次個仔係架車放,比佢老豆趕 ...
行四,五十分鐘好遠喎

男爵府

funfunfunzz 發表於 19-3-18 20:37
行四,五十分鐘好遠喎

所以佢一定唔會忘記係架車唔好放屁!

珍珠宮

2019新春慶豚圓

慘得過當年影貼紙相,4條友
在倒數10秒中,A君放左個爆臭嘅!我地其餘3人唔郁得,仲要笑住等影相
影完,A君話:sorry, 係我

別墅

ksliu7272 發表於 19-3-18 18:31
有一次同事放屁(有聲),大家異口同聲話,你近排 ...

有次入lift,我企喺門最前,後企咗五六個人,一“删”門靜英英嘅時侯,喺毫無先兆情况下我放咗個屁唔臭,但有小小聲,當時勁尷尬,喺咁多人情况下想忍都忍唔彻

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊