自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 王國教室勳章 好媽媽勳章

Charlotte_mom 發表於 19-3-18 18:39
前公司有個無廉恥嘅台灣佬,講野懶風趣以為自己古阿莫(但日日都係咁仲要噴口水)
返工唔客氣地放屁,前面 ...

坐正後面的女同事周時在座位放響屁,附近同事都聽到嘅,⋯⋯咁大聲還連續幾個發放,聽到都感到尷尬,但佢若無其事咁繼續,真救命!!

大宅

回覆樓主:

我試過有次搭緊lift人地放屁,跟住一路忍到出去先抖氣,勁無奈

侯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

我係屋企會狂放屁,出街又無喎

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

有次個男人專登出lift前放左個超臭既屁走人,大家lunch 食飽晒,立即按第二層棄lift。

男爵府

ksliu7272 發表於 19-3-18 18:31
剛在火車突然有一陣臭味,唔知邊個放,見其他人無反應。
有一次同事放屁(有聲),大家異口同聲話,你近排 ...

早排坐吖姐放響屁真係好臭囉!硬食呀…走都走唔到
:-xhttp://hk.photos.yahoo.com/debby1292000 :oops: :oops: :oops: :oops:唔經唔覺我已經2歲啦........ :-) :-) :-)

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

1。旺角某大書店,睇睇下書,隔離個阿叔啪左一聲好響,我回一回神知道咩事,打算走果陣,佢就連珠爆發咁爆左十幾下,好彩走得快

2。坐緊地鐵,門口玻璃隔離個位,有個男人痴住玻璃企,跟住逼啪逼啪咁響,我即刻起身閃。

3。以前同個上司一間房,佢成日都放屁,無聲只有味,搞到我feel到佢嚟料時就要離開房避一避先返得入去。

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

我之前出過個post講放屁, 差d比人公審, 話放屁都可以忍架咩, 我覺得點會忍唔到, 睇你有冇心忍架jei.

我覺得係密室放屁既人好賤, 冇公德心, 仲要係變態個隻!

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

我老公有次同仔搭巴士一齊坐。
仔狂放屁,若無其事,d人用厭惡眼神望實我老公,以為係佢放。
你若盛開, 蝴蝶便來!

侯爵府

2019勳章 玩具勳章

TATEYAMA 發表於 19-3-18 19:04
試過搭手扶電梯向上,我前面條poor guy放屁!

Poor guy 唔得呢個po個個都好好笑 like俾樓主

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

以前有過好黑人憎的男同事,日日係位放屁,有時仲屹起屁股放。

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

有次搭扶手电梯前一級呀伯放個大屁我食到應,從此保持兩級距離
活在當下

男爵府

2019新春慶豚圓

豬仔嘜 發表於 19-3-18 20:56
慘得過當年影貼紙相,4條友
在倒數10秒中,A君放左個爆臭嘅!我地其餘3人唔郁得,仲要笑住等影相
影完,A君 ...

複式洋房

控制唔到

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

有次坐mtr,隔離但女人突然gut起個屎忽放屁,放完用手上既野撥兩撥,然後坐返低。我掩鼻,佢仲要啤我。。。

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

呢個鋪簡直有聲有味

大宅

我家太后成日在家大大聲放

男爵府

有一次夜晚坐地鐵,兩排坐滿人,有一個重份量既男人,著西裝聽住大head phone入左黎,扶住兩個手握位,一邊好enjoy音樂,一邊搖身,一邊放屁,仲要勁嚮放左2下,佢個屁股對住個行,即刻走剩最邊左右2個,我忍唔住爆笑行開左。最勁係佢以為無人知係佢,真實咁做出咩叫「掩耳盜鈴」

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章

Charlotte_mom 發表於 19-3-18 18:39
前公司有個無廉恥嘅台灣佬,講野懶風趣以為自己古阿莫(但日日都係咁仲要噴口水)
返工唔客氣地放屁,前面 ...

呢個唔夠經典, 之前考dse, 前面個同學不停咁放屁, 後面個同學最挨了兩個小時

男爵府

有聲有畫面,慘得過我今日lunch 去cwb 的中銀,要上一樓,沿途其怪不是屁味,直情屎味,去到一樓排隊位,D味突然蓋住一樓,原來我前面那胖女人條褲,亮點有排啡色,她衣衫襤褸,我即刻轉頭閃,去另一間分行!

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

samsmama 發表於 19-6-15 20:12
坐正後面的女同事周時在座位放響屁,附近同事都聽到嘅,⋯⋯咁大聲還連續幾個發放,聽到都感到尷尬,但佢 ...

我果個係佬已經夠攞命

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊