自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

HoshiSora 發表於 19-6-17 21:05
因為一件屁事,趕阿仔落車行四丶五十分鐘

我都覺得有點兒那個,行四、五十分鐘?

珍珠宮

fafadimsum 發表於 19-6-17 21:24
我都覺得有點兒那個,行四、五十分鐘?

係啊⋯⋯行差不多成個鐘,都好多個地鐵站的距離了

大宅

回覆樓主:

做瑜珈好鬼多人放屁……

伯爵府

ksliu7272 發表於 19-3-18 18:31
剛在火車突然有一陣臭味,唔知邊個放,見其他人無反應。
有一次同事放屁(有聲),大家異口同聲話,你近排 ...

我試過同一個高級過我既同事開會,佢突然間放屁,但好冷靜咁講對唔住,我剛剛放左個屁,我俾佢咁突然既說話嚇親,根本唔識反應,但又唔好意思即走,唯有死頂,但真係好臭。

男爵府

忍唔忍到,一啲啲人架咋。我係忍唔到,佢自己自動排出,我老公成日話我無品,但我唔想,我唔知點控制。佢唔信,因佢係控制到。我懷疑自己失禁,失屁禁。

大宅

回覆樓主:

我C6。成日在家放屁,例如佢坐係sofa度,佢仲要屹起個pat來連環鳴炮,驚C塞住唔暢通。一路放一路叫"呀、呀、呀!好正呀!好舒服!"

我當然鬧爆佢,將自己的快樂建築喺別人身上,無公德心!

我都明白放屁好難忍,但佢都唔好當眾享受吖,好噁心囉。

男爵府

ksliu7272 發表於 19-3-18 18:31
剛在火車突然有一陣臭味,唔知邊個放,見其他人無反應。
有一次同事放屁(有聲),大家異口同聲話,你近排 ...

以前有個舊同事,在office 放了個響屁,當大家都你眼望我眼時,佢即時好大方地說,唔好意思,我放架,個刻大家都在笑,其實,我覺得佢好真,好鐘意呢個同事。
人生最可怕的, 不是遇到敵人, 而是遇到雙面人。

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章

fongfonglover 發表於 19-6-17 18:56
其實我想講,有時我真係控制唔到!就算狂忍都唔小心bu左一下,我其實係好尷尬,有時仲係嗅嘅,係超唔好意思 ...

其實好少事
無需太介懷
生理現象
黎有咩好笑

伯爵府

2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

我早兩星期去睇電影,點知坐我旁邊果中午女人,放了一部電影響屁,不停放,好離譜!人又多,前後左右都有人坐 !想走又吾得,激死 !

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊