自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

伯爵府

伴讀,請net上門好快見效

大宅

蕃薯仔媽媽 發表於 19-3-19 01:20
唔係。佢最大問題係師資唔得,老師晤穩定,上過好嘅英文tutorial就知呢D學店九流水準。
...

請問有介紹嗎?

大宅

nikfan 發表於 19-3-19 01:38
返K1未

依家K1

子爵府

kiwi_delicious 發表於 19-3-19 01:47
依家K1

K1,一個星期仲上三日堂,唔夠精神會好易唔集中

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實我真心唔明,三四歲既英文家長自己教都可以啦,想小朋友英文好(想自己英文都進步埋的話),買十本八本Dr.Seuss 故事書每晚同小朋友讀兩本,Dr.Seuss 有好多生字同 tongue twist,包你哋大家英文都有進步

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

蕃薯仔媽媽 發表於 19-3-19 01:14
恭喜你無嘥錢買迪迪尼美語
亦唔好嘥錢去AXC pathwxys,完全無用,名過其實,我豬過年幾兩年
...

X 2

上網查一下先吧~

幾萬蚊? 傻的嗎?

現在手機平板上網 大把資料啦,仲係幾十年前呢?
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

水晶宮

kiwi_delicious 發表於 19-3-19 00:37
現在剛剛開始在ABC Pathways讀ilearn 2個月, net teacher 1:8,一星期3堂,未見成效⋯⋯今日觀課見到佢完 ...

美語世界可以訓練專注力

公爵府

唔好浪費$,都3歲幾,返學啦,其實以前好多人買咗,用用下,唔會有恒心

男爵府

回覆樓主:

浪費金錢,都返學啦,去圖書館借一堆書返黎伴讀,個到仲有VCD.ar,DVD借,如果想既我寧願您同佢出去報一報興趣班之類,唔好比幾萬買埋呢冇謂野

侯爵府

我細仔係六個月大時買嘅,當時見佢真係好專心睇,手舞足蹈,成日跟住做動作,唱歌,好投入,最犀利係我個印尼工人,初初嚟香港時英文勉勉強強,但每日同小朋友一齊睇片學英文,兩年後已經一口流利美國口音!不過我小朋友到上N班後就冇乜興趣再睇套嘢啦!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

CC12345678 發表於 19-3-19 00:21
太遲啦,BB未出世就要開始聽

Poyau    發表於 19-3-19 12:17

珍珠宮

好媽媽勳章

kiwi_delicious 發表於 19-3-19 00:54
我諗緊係咪美語世界會比較岩佢,因為見佢玩部card機同點讀筆好似幾開心

...

如果有心用,都唔太遲。最緊要係唔好睇其他卡通,睇多啲佢的故事碟。

琥珀宮

kiwi_delicious 發表於 19-3-19 00:08
囡囡依家3歲8個月,依家先買會唔會太遲呢?
有無人可以分享一下?

都ok,但要大人陪

男爵府

回覆樓主:

abc path不好嗎?我還想報名

用戶要求終止服務

kiwi_delicious 發表於 19-3-19 00:08
囡囡依家3歲8個月,依家先買會唔會太遲呢?
有無人可以分享一下?

太遲,返咗幼稚園無時間無興趣睇。因為學校都有課本

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

呢d 學英文教材十幾年前網上世界未咁發達就話有得sell下啫,家陣咩都網上搵到學到,乜呢類教材仲吸引到人買嘅咩

男爵府

sunnygirl 發表於 19-3-19 07:38
呢d 學英文教材十幾年前網上世界未咁發達就話有得sell下啫,家陣咩都網上搵到學到,乜呢類教材仲吸引到人買 ...

同問

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

幾萬蚊買套迪士尼美語,不如用d錢上外籍老師playgroup,唔係互動d仲好咩?

大宅

bu-b 發表於 19-3-19 08:05
幾萬蚊買套迪士尼美語,不如用d錢上外籍老師playgroup,唔係互動d仲好咩?

佢都有playgroup

大宅

完全無需要買
拎啲錢參加playgroup有真人互動仲好

首頁
12345...9

尾頁

跳至