3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

民房

siuu198918 發表於 19-6-24 21:24
我要溫呀,老師每堂都send番錄音過黎,不過唔洗溫好耐,我有時懶,兩堂儲埋一次過溫
...

可以pm我邊間嗎?

大宅

回覆 Loveucpy 的帖子

可PM 那裡學嗎?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆 Sachiyingoldie 的帖子

我揀左ymca尖東,net老師教,level 1 及2 必須由一位成人陪同上堂,所以回家便知点教,交左比我工人負責

複式洋房

2019勳章

Ymca 我成日以為係青年旅舍

複式洋房

2019勳章

小潼 發表於 19-6-24 21:37
佢大至上都鍾意,我反而想cut減啲、陪佢去學野都好辛苦

我平時上堂唔會stay係果到,因為近朗豪,我有一個鐘時間shopping 媽媽的放風時間

大宅

回覆 siuu198918 的帖子

可以PM 我你讀邊間?

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

開頭小朋友學都話吾喜歡
但學學下佢開始鐘意blending
自己課後都會a a a o o o 咁
我吾會迫佢去温習
因為本身都系想俾佢輕鬆學習
同外藉老師教練下listening

別墅

2019勳章

siuu198918 發表於 19-4-3 20:51
我宜家個間佢會send番個WhatsApp 錄音過黎,每堂學左咩,因為要番屋企要溫習
...
想知邊間,可pm嗎,感謝!

複式洋房

2019新春慶豚圓

回覆 siuu198918 的帖子

可否pm學校名

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
想知邊間

複式洋房

2019新春慶豚圓

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
我小朋友係出去學拼音的,老師會每一堂都跟家長指出小朋友今天學習的音等等,還會指出他的強項弱項以及要練習的音等等,而且我是找外籍老師去教導小朋友的,效果不錯,重要的是小朋友上課很開心又能學到野

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊