3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

大宅

siuu198918 發表於 19-5-20 16:53
旺角區,我屋企附近都有佢地分校,不過我揀去總校

可以pm嗎?

洋房

tongminnie 發表於 19-6-25 21:49
回覆 Sachiyingoldie 的帖子

我揀左ymca尖東,net老師教,level 1 及2 必須由一位成人陪同上堂,所以回家 ...

YMCA 哩間有無話幾大可以上?

子爵府

2019新春慶豚圓

幼稚園有教,而平時睇YouTube 睇圖書 睇app

別墅

2019勳章

SuperChanB 發表於 19-8-14 14:08
幼稚園有教,而平時睇YouTube 睇圖書 睇app

宜家好多幼稚園都有,唔同以前個代app個d係咪要收錢?你自己教嗎?我自己英文水平麻麻又冇學過拼音

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
回覆 zoey2019 的帖子

4歲

洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
回覆 siuu198918 的帖子

請問可以給我學校名嗎?

洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
回覆 Sachiyingoldie 的帖子

請問你小朋友係邊間學phonics?

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
Loveucpy 發表於 19-4-13 22:41
但我小朋友跟net,其實我覺得佢掌握得唔錯,最新評估成績都拎到a級,我覺得因人而異,佢同學仔跟左個本地 ...

可唔可以pm 資料(emoji)

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
siuu198918 發表於 19-4-3 20:51
我宜家個間佢會send番個WhatsApp 錄音過黎,每堂學左咩,因為要番屋企要溫習
...

Pls pm me 邊間,thanks

大宅

發表於 前天 00:54 |顯示全部帖子
siuu198918 發表於 19-8-4 21:12
都岩嘅,所以我平時用番d錄音溫書,媽媽想偷懶都唔得

可吾可以pm比我!Thx

複式洋房

發表於 前天 10:29 |顯示全部帖子
有錄音幫助溫習係好好呀!而家呀仔學完,我又唔識點教佢拼讀,幫唔到佢

別墅

2019勳章

發表於 前天 10:57 |顯示全部帖子
emilyy526 發表於 19-8-20 10:29
有錄音幫助溫習係好好呀!而家呀仔學完,我又唔識點教佢拼讀,幫唔到佢

對我黎講係嫁,起碼知果一堂學左咩,不過初初我懶惰唔知要溫,老師又提要溫宜家嘅小朋友的確比以前競爭大

複式洋房

發表於 前天 22:01 |顯示全部帖子

九龍城TeaHK,自己搵下Facebook,唔係大centre,只係外籍老師自己開既細細間,由九龍灣搬到九龍城,我兩個小朋友上左好幾年。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊