自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

薯片、花生、可樂

大宅

海膽、魚生、雞翼

水晶宮

年紀越大越冇樂趣
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

大宅

瞓得好勳章

可樂 - 怕肥
酒精類 - 要24hr 湊仔

侯爵府

鮮奶
芝士

大宅

豬潤、雞心 — 自己唔識煮,街食怕唔熟
臭豆腐 — 企在街食好論盡,買返屋企唔好食

男爵府

回覆樓主:

薯餅
雞翼
星洲炒米
奶茶

怕肥

大宅

熱血金章 玩具勳章 hashtag影視迷勳章

1)魚生
2)薯片
3)榴連

如果食多幾片三文魚就會好驚返到屋企會嘔返哂d野出黎!
薯片係因為本身太肥唔可以食咁多!不過都忍唔住
榴連係一個年長嘅朋友話千其唔好食!對我呢d肥人好高危!慢慢唔食就唔想食

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

菠蘿油,西多士,因為怕唔健康,已經唔記得幾多年無食過。

蟹,因為皮膚敏感,醫生叫我唔好食。

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

Lihoma 發表於 19-3-19 20:13
菠蘿油,西多士,因為怕唔健康,已經唔記得幾多年無食過。

蟹,因為皮膚敏感,醫生叫我唔好食。 ...

西多,真係堅邪惡。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

公爵府

2018復活節勳章

薯片

伯爵府

薯片但要減肥唔可以食

珍珠宮

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

雞翼,薯條,五花腩

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

榴槤,雪糕,炸豬大腸
我有三高唔食得

禁止訪問

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

無,一日1-2罐可樂,知道唔好,但忍唔到

伯爵府

回覆樓主:

榴槤
荔枝

侯爵府

回覆樓主:

1. 所有中西甜品(怕肥)
2. 所有油炸零食(又係怕肥,仲怕熱氣)
3. 所有海鮮(皮膚敏感)

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

flyinsky 發表於 19-3-19 20:18
薯片但要減肥唔可以食

以前我都好鐘意,不過呢年食少了好多。直頭冇買。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

應該冇

首頁

尾頁

跳至