自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

crystal媽咪 發表於 19-3-19 19:00
而家無咩人喎

荔枝角無人, 但我怕太子轉車又塞車, 到時2頭唔到岸。 都唔知搭唔搭地鐵好。

或者搵間餐廳食埋晚餐至搭
天空之城, 快樂之地

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

PCCW2319 發表於 19-3-19 19:07
荔枝角無人, 但我怕太子轉車又塞車, 到時2頭唔到岸。 都唔知搭唔搭地鐵好。

或者 ...

……

Poyau    發表於 19-3-19 19:26

水晶宮

crystal媽咪 發表於 19-3-19 19:08
太子、旺角而家都冇咩人

謝謝

可能乘客已經被地鐵廣播嚇走哂

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

PCCW2319 發表於 19-3-19 19:09

謝謝

……

Poyau    發表於 19-3-19 19:26

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

cattz288 發表於 19-3-19 18:53
好似個個站都咁多人喎

係呀,個個站都一樣逼
我本身觀塘線喺太子轉荃灣線,上唔到車
撘多個站去旺角先轉

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔太敢落地鐵站,但巴士都比平時多左人坐

大宅

回覆樓主:

我觀塘去深水埗,聽講太子都逼爆,寧願石硤尾落車慢慢行返屋企...

水晶宮

jkswoo 發表於 19-3-19 19:52
我觀塘去深水埗,聽講太子都逼爆,寧願石硤尾落車慢慢行返屋企...

唉…咁搭唔搭地鐵好呢?
天空之城, 快樂之地

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

crystal媽咪 發表於 19-3-19 19:01
你去到咩站

我出番去地面!無坐

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

PCCW2319 發表於 19-3-19 19:09

謝謝

應該係!我被嚇走了

寶石宮

stagea 發表於 19-3-19 19:57
我出番去地面!無坐

……-

寶石宮

PCCW2319 發表於 19-3-19 19:54
唉…咁搭唔搭地鐵好呢?

……

大宅

親子王國15週年勳章

6點幾荔枝角站,入左閘先聽到廣播話可出閘不扣錢
落到月台完全上唔到車,等左陣唔對路搭左過美孚
又無咩人,最後又搭返轉頭
所以唔知邊度出問題

水晶宮

crystal媽咪 發表於 19-3-19 20:02
我已經落咗車喇!係行車時間長咗,尖沙咀去金鐘過去,一架車上咗,唔係好逼,平時仲逼。 我後面啲人都話應 ...

咁我現在去搭地鐵, 等做現在直播先。 希望一切順利啦!
天空之城, 快樂之地

寶石宮

PCCW2319 發表於 19-3-19 20:03
咁我現在去搭地鐵, 等做現在直播先。 希望一切順利啦!

……

水晶宮

crystal媽咪 發表於 19-3-19 20:04
你講咗我句對白,等你而家現場直擊報導。麻煩你啦

荔枝角站好少人。被嚇走哂了。

剛剛走左班車。電在計時下班車幾時到及多唔多人。希望上可時啦。
天空之城, 快樂之地

寶石宮

PCCW2319 發表於 19-3-19 20:09
荔枝角站好少人。被嚇走哂了。

剛剛走左班車。電在計時下班車幾時到及多唔多人。希望 ...

……

琥珀宮

水君 發表於 19-3-19 20:02
6點幾荔枝角站,入左閘先聽到廣播話可出閘不扣錢
落到月台完全上唔到車,等左陣唔對路搭左過美孚
又無咩人,最 ...

即係你坐左去美孚, 再上車去太子方向??

琥珀宮

crystal媽咪 發表於 19-3-19 20:00
我遲你半個鐘上車,唔多人呀!
淨係行車時間長咗,尖沙咀去金鐘一架車已經可以上到,仲比平時冇咁逼,應該 ...

我直接轉左的士走人

首頁

尾頁

跳至