自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓

bestgood 發表於 19-3-19 23:56
CDP

幾錢架?係咪得一款

珍珠宮

2019新春慶豚圓 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔係怪獸 發表於 19-3-19 23:57
好貴喎,我要平靚正的

邊貴呀!Base同你支YSL差唔多價錢咋嘛,我記得5百幾

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Shellyxlk 發表於 19-3-20 10:14
VIDI VICI

邊度有得賣呀?

子爵府

maggie196 發表於 19-3-20 13:41
呢款,用完呢款base再用Lunasol嘅Foundation,好夾

謝謝

沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

子爵府

小木偶媽咪 發表於 19-3-20 15:42
邊貴呀!Base同你支YSL差唔多價錢咋嘛,我記得5百幾

我嫌YSL唔係好有效,所以想轉囉!
沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

大宅

2019勳章

laiyuen 發表於 19-3-20 17:00
邊度有得賣呀?

我搵代購買咋

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

yurijm 發表於 19-3-20 00:12
用緊呢隻好多年
日本品牌
香港代理賣164元

@cosme好似有
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔係怪獸 發表於 19-3-20 17:02

有效嘅意思係?
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

珍珠宮

2019新春慶豚圓 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔係怪獸 發表於 19-3-20 17:02

我睇到你話CDP好貴,所以我咪話同你買嗰支YSL差唔多價錢囉,你可以試吓CDP

伯爵府

2019新春慶豚圓

唔係怪獸 發表於 19-3-19 22:10
用開兩支base, 一支YSL黑色果支,佢話有護膚成分我才買,用了兩支唔覺特別好;另一支Chanel 的rose顏色,主 ...

我都係用cdp, 勁正,化妝多年,平貴base 都用過,係呢支會回購。係貴買但平用,每次用一粒紅豆份量就夠成塊面。

以上立場  不代表本人意見

男爵府

maggie196 發表於 19-3-20 00:24
呢款真係一百分,最正係用佢一直到夜晚個妝都好靚,到下午出少少面油覺得個妝仲靚過啱啱化完。
...

請問你講邊款,我有veil果枝但春夏有點笠

男爵府

yurijm 發表於 19-3-20 00:12
用緊呢隻好多年
日本品牌
香港代理賣164元

控油及毛孔嗎?

子爵府

good_pig 發表於 19-3-20 17:34
有效嘅意思係?

護膚,用咗唔覺得皮膚靚咗

子爵府

mimorjai 發表於 19-3-20 18:21
我都係用cdp, 勁正,化妝多年,平貴base 都用過,係呢支會回購。係貴買但平用,每次用一粒紅豆份量就夠成 ...

俾你地講到我好想試添

子爵府

小木偶媽咪 發表於 19-3-20 17:38
我睇到你話CDP好貴,所以我咪話同你買嗰支YSL差唔多價錢囉,你可以試吓CDP
...

我買YS L果時都覺得好貴㗎,不過佢話可以護膚,我咪試吓囉。但係我唔覺得有咩護膚功效,所以想轉啲平啲。但你地講到CD P咁好,我又想試吓添。

寶石宮

唔係怪獸 發表於 19-3-20 18:42
護膚,用咗唔覺得皮膚靚咗

我以為base只係令個妝貼d

男爵府

2019新春慶豚圓

MoooVoo 發表於 19-3-20 18:22
請問你講邊款,我有veil果枝但春夏有點笠

我用緊呢款,我乾肌覺得好好

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

mimorjai 發表於 19-3-20 18:21
我都係用cdp, 勁正,化妝多年,平貴base 都用過,係呢支會回購。係貴買但平用,每次用一粒紅豆份量就夠成 ...

可否給相讓我們跟圖購物?

子爵府

good_pig 發表於 19-3-20 19:06
我以為base只係令個妝貼d

佢sell俾我嗰陣,係話可以當護膚品咁用,甚至臨瞓之前都可以搽,皮膚會好啲,我先至買。

寶石宮

Shellyxlk 發表於 19-3-20 17:32
我搵代購買咋

我頭先都去左試呀

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

首頁
12345...6

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊