夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章

mayho124 發表於 19-3-20 09:59
其實之前口響都講我唔會無咗佢唔得,依家其實都係,只係唔甘心

咁其實唔需要俾面佢哋。而家d 學生,令我想起呢單新聞

https://www.plastichubdaily.com/36084/過期花生/底已起-觀塘-海濱-野戰男女-ctla0/

其實無感情不過係獸性。

大宅

回覆樓主:

你老公有無心挽救返呀?如果有都可以等自己下左啖氣再俾個機會大家再相處下先判死刑嘅,個小三係大學生都一定唔係同你老公玩認真,可以睇下你老公反應再決定。

大宅

mayho124 發表於 19-3-20 03:28
20年婚姻,今晚突然被我發現老公有女人,仲已經瞓埋,我覺得好嘔心,點算?
佢由道歉,到依家發脾氣,唔聽 ...

樓主加油呀。

我最近都有同樣嘅經驗,雖然未結婚,但一齊同居左10年,我地經歷左好多,無論高低起跌,我都係呢個男人身邊陪伴着佢,冇離開左, 咁多年都對呢個人10分信任,當發覺佢講咗好多大話,不斷話唔係有第二個女人,最後我發現左,佢同左一個差唔多細佢20年嘅大6妹一齊,所以好明白你嘅感受,同唔甘心。

你老公幾多歲,點解可以攪大學生?

經過左兩個月,我真係覺得女人要靠自己,因為冇一個男人係可靠的。

加油,記住唔好返轉頭,呢啲賤人唔值得。

伯爵府

Babypru168 發表於 19-3-20 22:00
雖然我未去到20年婚姻咁耐,但都好明白你感受,
俾一個信任嘅人出賣,背叛,瞞騙, 就算過左一百年都仲會 ...

係呀,所以最後我選擇離開,反而窮唔係最大問題,但原來要比時間自己,之前仲拖拖拉拉,等到死心決定走,原來不痛不癢重好開心,明白垃圾當然放垃圾桶,點解以前會放身邊

別墅

mayho124 發表於 19-3-22 16:15
我以前都咁諗,但原來唔一定架!

我嗰時都係咁諗,但有左小孩,無辦法先留低
始終唔想小孩無爸爸,唯有自己辛苦啲
可能做左阿媽係會咁諗

大宅

Beibeisam 發表於 19-3-22 21:43

樓主加油呀。

43,佢打機識,唔知點解會溝到,可能幫佢課咗好多金打機

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

RAY媽 發表於 19-3-22 16:15
咁其實唔需要俾面佢哋。而家d 學生,令我想起呢單新聞

https://www.plastichubdaily.com/36084/過期花生/ ...

就地黎、餓到獸性大發

男爵府

mayho124 發表於 19-3-20 03:28
20年婚姻,今晚突然被我發現老公有女人,仲已經瞓埋,我覺得好嘔心,點算?
佢由道歉,到依家發脾氣,唔聽 ...

我都係20年婚姻,半個月前發現c6個銀包有張單係買左條頸鏈,但條頸鏈一直都冇出現過分明唔係送俾我,我估佢係咪出邊有人,但又唔知點問!

大宅

CC827 發表於 19-3-23 14:36
我都係20年婚姻,半個月前發現c6個銀包有張單係買左條頸鏈,但條頸鏈一直都冇出現過分明唔係送俾我,我估 ...

唉⋯點解依家咁多誘惑?

首頁

尾頁

跳至