自由講場

跳至

首頁
34567...12

尾頁

男爵府

完全接受唔到

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

其實我老公都係咁 我覺得算啦由佢

佢太珍惜同我既每一日 所以我都好理解佢

算啦我都習慣左

男爵府

JACKIE0213 發表於 19-3-20 12:59
離開一步都炸唒形,佢打電接黎我聽遲幾秒都會依依哦哦..難得終於批准比我約朋友食飯,中途會打九萬個電話黎,
...

你老公行為好似我個ex!
拍拖三個月頂唔順,我強迫分手!

要我每分每秒報到,又要我係屋企人同佢之間揀一個(食個晚飯姐)揀屋企人就話唔愛佢!
同朋友打牌(1圈時間,打十幾廿次電話嚟),去唱k 就係樓下捕我, 同老闆同事食飯又話洗咩應酬搏咩
Ot 又話我學壞........仲將我每個所見過朋友彈到一文不值等等!

大宅

接受唔倒
我同老公各自會約朋友食飯,大家講低邊日唔好撞日子留低一個湊女就得

公爵府

2024勳章

我好怕呢種男人, 以前EX係處女座就係呢種性格, 仲要管住晒冇自由, 飛都飛唔切

男爵府

離開一步都炸唒形,佢打電接黎我聽遲幾秒都會依依哦哦..難得終於批准比我約朋友食飯,中途會打九萬個電話黎,
...

人性的害怕、貪婪、嫉妒、驕傲有時會躲在愛情的背後,以愛為名包裝,讓你誤以為那就是愛情。其實對方只是不願勇敢去承認他沒安全感的那一面,所以以各種不同的面貌,藉著愛情美名來控制你。如果因為愛情讓你的世界變小,朋友變少,不再追求夢想,不再開心快樂,那你的生活就是在向下沉淪,代表這不是一個好的愛情。

相反地,如果兩個人在一起世界變得更寬廣,視野變得更大,認識更多的朋友,讓你更了解自己,更珍惜自己。因為愛情你變得開朗,快樂、自信,這樣的愛情基本上是往上提升的,把你拉到某個高度,所以這就是好的愛情。

網上轉載

大宅

好奇想知佢咩星座

男爵府

JACKIE0213 發表於 19-3-20 14:33
回覆 阿韻BB 的帖子

一坐低傾親佢就會覺得一路都好地地,點解我會特然扭計

認真,佢似有情緒病!

珍珠宮

開心吸收勳章

我C6以前拍拖都係咁,後來我頂唔順要分手,半年後又復合,從此佢正常返

洋房

回覆 catisland 的帖子

水瓶

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

佔有慾超強

男爵府

以前我老公都係咁,不過我唔會理佢,ee哦哦咪由佢!哦得多佢自然無引!
所以而家佢好左好多!

大宅

你老公冇返工?冇朋友?

伯爵府

甘都幾煩下喎又 陰功

子爵府

呢啲男人我形容為係恐怖

男爵府

...

-

男爵府

...

我有個同事都係咁,佢都係咁對佢老婆。呢樣我唔理啦。最恐怖係,我同佢係熟,共事左好多年,佢竟然對我都係咁,唔比我結識新同事,我同任何人講野,都要問,我笑,又問我笑乜,總之乜都問、乜都要佢同意。我做少少佢睇唔順眼唔合心意的事,我就死。我覺得返工好大精神壓力。
一個人 不怕雨天。。。兩個人 就是晴天

大宅

回覆樓主:

邊個星座?

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

1928mickey 發表於 19-3-20 17:27
佔有慾超強

直頭心理變態

男爵府

好的另一半會擴闊你嘅世界及眼界,唔好嘅....

首頁
34567...12

尾頁

跳至